Noutati :

Traseul liniei 13 autobuze este deviat. Au fost infiintate cinci statii! Afla care sunt!

5 iulie, 2012 - 06:48 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SOCIAL
0


TIMISOARA. Traseul autobuzului 13 a fost deviat, din 5 iulie, din cauza lucrarilor care au loc pe strada Closca. Astfel, parcursul liniei 13 a fost deviat pe strazile Horea si Crisan.

In aceste conditii, pe tronsonul Bulevardul Cetatii – Pasaj C.F. au fost infiintate cinci statii. In sensul Bulevardul Cetatii – Pasaj C.F. cele trei statii sunt pe bulevardul Cetatii la intersectia cu strada Closca, pe strada Horea la intersectia cu strada Macilor si pe strada Horea la intersectia cu strada Vuk Karadzic.

In sensul Pasaj C.F. – Bulevardul Cetatii sunt doua statii: pe strada Crisan la intersectia cu strada Paroseni si pe strada Crisan la intersectia cu strada Muntenia.

Revenirea la traseul initial se va face dupa terminarea lucrarilor de pe strada Closca. Detalii despre deviere pot fi obtinute de la Biroul de Relatii Publice al R.A.T.T., de luni pana vineri in intervalul orar 8-16.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...