Noutati :

Traseu modificat pentru un mijloc de transport, la Timisoara Pe unde va circula?

28 iulie, 2016 - 11:13 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Traseul liniei de autobuz Expres 1 se modifica,de la sfarsitul acestei saptamani, din cauza lucrarilor care au loc la Pasajul Jiul. Astfel, de sambata, 30 iulie 2016, E1 ca circula dupa urmatorul traseu:

Sensul Piata Consiliul Europei – Gara de Nord: calea Circumvalatiunii – strada Gheorghe Lazar – strada Gheorghe Dima – strada Paris – bulevardul Republicii – strada Garii – Gara de Nord.

Sensul Gara de Nord – Piaţa Consiliul Europei: Gara de Nord – strada Garii –bulevardul Republicii – strada Sfantul Ioan – strada Gheorghe Lazar – calea Circumvalatiunii. Statia de la Billa se va muta pe strada Gheorghe Lazar, in statia in care opresc si autobuzele de pe linia 13.

Odata cu modificarea traseului autobuzului E1, au fost infiintate si doua statii noi. Pe sensul Gara de Nord – statia Piata 700, iar pe sensul spre Consiliul Europei – statia Piata Regina Maria.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...