Transferuri pe filiera sarba! Doi internationali, la Informatica Timisoara

TIMISOARA. Dupa ce au ratat la mustata titlul in primul an de la (re)infiintare, cei de la Informatica Timisoara se pregatesc pentru un nou sezon care il vor memorabil. Fapt pentru care au facut si primele doua achizitii din actuala campanie de transferuri, ambele de marca.

Slobodan Rajcevic, un jucător cu un CV impresionant, s-a inteles cu Informatica si completează astfel contingentul de internationali sarbi din lotul violetilor. Nascut in Banatul sarbesc, la Zrenjanin, Slobodan a jucat in Serbia, Turcia si Liban, evoluand cu nationala tarii sale la 4 turnee finale de Campionat European si la un Mondial!

Milos Simic (foto), este al doilea transfer al echipei banatene, si el fiind un important jucator al nationalei Serbiei. Nascut in anul Revolutiei romane, Milos a evoluat la KMF Ekonomac Kragujevac, castigatoarea ultimelor 7 sezoane ale campionatului din tara vecina si a participat la ultimul Euro, organizat chiar de vecinii nostri,

Slobodan Janjic, Stefan Rakic si Dusan Milojevic sunt ceilalti sarbi, legitimati din sezonul trecut la gruparea banateana, argintul ultimului seozn national.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...