Transfagarasanul, una dintre cele mai spectaculoase sosele din lume, ar putea fi deschisa tot anul!

Landscape in Fagaras mountains in Romania, with Transfagarasan road

Transfagarasanul ar putea fi deschis tot anul, potrivit unui proiect al CNADNR, care anunta licitatia pentru expertiza tehnica si studiul de fezabilitate necesare reabilitarii si modernizarii drumului care traverseza muntii Fagaras.

CNADNR anunta ca s-a initiat procedura de licitatie deschisa pentru atribuirea contractului de servicii avand ca obiect „Realizarea Expertizei Tehnice si Realizare Studiu de Fezabilitate pentru Reabilitarea/Modernizarea DN 7C km 0+000 – km 151+955 (Transfagarsan) „.

Proiectul are ca scop reabilitarea si modernizarea drumului existent pentru ca circulatia sa fie deschisa tot timpul anului si pe sectiunea de drum cuprinsa intre km 104+000 (Piscul Negru) si km 130+800 (Cabana Balea Cascada) prin adoptarea unor solutii tehnice corespunzatoare, mai arata comunicatul.

Valoarea estimata a contractului este de 2.995.149,52 lei fara TVA, iar durata contractului este de 12 luni de la data de incepere, termenul limita de depunere a ofertelor fiind 16 septembrie, ora 10.00.

Sursa: ziare.com

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. MISU spune:

    poate din lume…