Noutati :

Tramvaiele 7, inlocuite cu autobuze si scoase din Dambovita. Vezi care va fi traseul noilor mijloace de transport si unde vor fi statiile!

13 august, 2012 - 09:19 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Din 16 august incep lucrari de reparatii la intersectia dintre strazile Victor Hugo si Cercului, ceea ce inseamna ca in locul tramvaielor 7 vor circula autobuze. Este vorba despre tronsonul Piata Balcescu – Piata Veteranilor.

In ceea ce priveste tronsonul Piata Nicolae Balcescu – Dambovita – Piata Aurora – Piata Veteranilor, reprezentantii RATT au decis sa scoata de tot mijloacele de transport in comun de pe aceasta zona, cel putin pana la mijlocul lunii septembrie, cand ar trebui sa fie gata lucrarile.

Cat despre abonamentele de pe Linia 7, acestea raman valabile pentru autobuzele ce inlocuiesc tramvaiul pe portiunea respectiva, dar si pe tronsonul comun cu tramvaiele 1, 2, 5, 6, 8 si 8, dar numai daca au fost cumparate pana in 14 august. Cele care vor fi cumparate dupa 16 august vor fi valabile doar pentru autobuzele 7, care vor avea afisata linia.

Statiile pentru ele vor fi urmatoarele:

– Sensul Piata Balcescu spre Piata Veteranilor: Piata Nicolae Balcescu – pe strada Independentei la intersectie cu str. Ciprian Porumbescu, pe linia de tramvai – str. Independentei intersectie cu str. Memorandului in statia de tramvai, str. Drubeta intersectie cu bv. Liviu Rebreanu in statia de tramvai, str. Drubeta intersectie cu str. Lidia in statia de tramvai, str. Drubeta inaintea intersectiei cu str. Mures, str. Pavlov dupa intersectia cu str. Alunis, str. Diminetii intersectie cu str. Progresului, str. V. Hugo dupa intersectia cu str. E. Zola, str. V. Hugo dupa intersectia cu str. Izlaz, str. V. Hugo inaintea intersectiei cu str. Chisodei.

– Sensul Piata Veteranilor spre Piata Balcescu: Piata Veteranilor – str. Ana Ipatescu dupa intersectia cu Calea Sagului, str. Victor Hugo dupa intersectia cu str. Chisodei, str. V. Hugo dupa intersectia cu str. Izlaz, str. E. Zola dupa intersectia cu V. Hugo, str. Diminetii intersectia cu str. Progresului, str. Pavlov inaintea intersectiei cu str. Alunis, str. Drubeta inaintea intersectiei cu str. Mures, str. Drubeta intersectie cu str. Lidia in statia de tramvai, str. Drubeta dupa intersectia cu bv. Liviu Rebreanu, str. Independentei dupa intersectia cu str. Memorandului in statia de tramvai, Piata Nicolae Balcescu – pe str. Independentei la intersectia cu str. Ciprian Porumbescu in statia de tramvai.

CITESTE SI: Schimbarea macazului, sport cu ranga pentru vatmanii din Timisoara. RATT a dat afara toti specialistii si nu mai investeste in intretinerea macazurilorInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...