Noutati :

Toti cei cu idei inovatoare in domeniul transporturilor si aeronauticii le pot prezenta la concursul NoAE 2011

24 martie, 2011 - 05:25 PM
Autor: Andreea Hnyatek      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Daca aveti idei inovatoare legate de mobilitatea in automotive, transporturi sau aeronautica, acum le puteti pune in practica. Constructorii germani au venit la Timisoara in cautare de idei, prin concursul NoAE 2011, pentru prima oara si in Romania.

Competitia este promovata in toate marile orase si este adresata in special studentilor din domeniu, firmelor, cercetatorilor si inventatorilor, dar si domeniilor conexe automobilului, in particular. “Proiectul a pornit în 2007, iar de atunci ni s-au alaturat cercetatori 22 tari din lume. In acest an suntem pentru prima oara in Romania, care speram sa fie a 23-a tara. Asteptam ca ideile romanilor in acest domeniu sa devina proiecte si sa fie puse in practica. Oricine se poate inscrie”, spune Lorant Zambori, reprezentantul NoAE in Romania.

Juriul va fi format din experti in industria automotive, care evalueaza fiecare intrare în concurs, iar la final se vor atribui 30 de premii. Concursul se va desfasura sub patronajul Ministerului Federal pentru Economie si Tehnologie al Republicii Federale Germania, iar in Romania acest proiect se va desfasura in parteneriat cu Ministerul Economiei si Industriilor, Ministerul Transporturilor, OSIM, dar si Universitatile Politehnice din Timisoara si Bucuresti.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...