Noutati :

Topul liceelor din Timis, in functie de mediile obtinute de elevi la Bacalaureat. Care sunt cele mai bune scoli din judet

7 iulie, 2014 - 11:26 AM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
1

Patru licee din Timis se pot lauda cu o promovabilitate de peste 90% in actuala sesiune a examenului de Bacalaureat. Nu avem insa niciun liceu la care toti elevii sa fi luat examenul si nici medii de zece. Asta, inaintea rezolvarii contestatiilor iar recorectarea lucrarilor ar putea sa mai aduca modificari la bilantul actual.

Liceul Teoretic „Grigore Moisil” are cea mai buna promovabilitate din judetul Timis: 98,53%, doar 2 elevi de aici nereusind sa treaca de Bacalaureat. Pe locul doi in acest top se afla Colegiul National Banatean – 96,74% , iar pe trei Colegiul National „C.D. Loga” – 96,21%.

Cel de-al patrulea liceu unde promovabilitatea la BAC este de peste 90% este Liceul Teoretic Lenau – 93,65%.

Liceul Shakespeare este pe locul sase in topul promovabiliotatii – 89,83% , urmat de Liceul Pedagogic – 88,44%. Mai intra in primele zece licee cu promovabilitate buna Colegiul „Ana Aslan”, Colegiul National „C. Brediceanu” din Lugoj si Colegiul Economic „F.S. Nitti”.

Pe ultimele locuri in acest clasament se afla cele trei licee din judetul Timis care nu au avut niciun elev care sa reuseasca sa treaca de BAC – Liceul Tehnologic Agricol Ortisoara, Liceul Tehnologic “Cristofor Nako”Sannicolau Mare si Liceul Tehnologic “Petru Mitroi” din Biled – dar si licee cu promovabilitatea extrem de scazuta: Colegiul Tehnioc Electrotimis, Colegiul Tehnic de Vest sau Liceul Particular „Henri Conada”, cu cate 2, respectiv un singur elev care a promovat BAC-ul.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Locul 5 din top e luat de cei de la Opinia Timisoarei? Doar intrebam si eu… 😀