TOP-ul liceelor din Timisoara si din judet dupa promovarea la BAC! Unde au trecut toti elevii?

TIMISOARA. Daca in 4 licee din Timis niciun elev nu a reusit sa obtina medie de trecere la Bacalaureat, in altele procentul de promovabilitate a fost fie de suta la suta, fie foarte aproape.

Astfel, in functie de cati elevi au reusit sa promoveze in aceasta sesiune examenul maturitatii, a fost intocmit un top.

1. Liceul Grigore Moisil – 100 %
2. Colegiul National Banatean – 98,86%
3. C. D. Loga – 98,12%
4. Pedagogic – 90,91%
5. Teologic Baptist – 90,91%
6. Lenau – 90,67%
7. Shakespeare –  89,66%
8. Colegiul Ana Aslan – 85,95%
9. Teologic Penticostal Logos – 84,38%
10.Bela Bartok – 83,33%

Vezi AICI si restul liceelor din Timisoara si din judet!

La nivelul Timisului, procentul de promovabilitate a fost de 63,25 in aceasta sesiune a Bacalaureatului 2016.

4316 elevi s-au inscris sa sustina examenul de BAC, din care s-au prezentat 3975.

6 absolventi au fost eliminati din examen, iar 1455 au fost declarati respinsi pentru ca nu au reusit sa ia medie de promovare.

In aceasta sesiune de Bacalaureat, in Timis, nu s-a inregistrat nicio medie de 10.

CITESTE SI: Licee cu ZERO promovati la Bacalaureat 2016, in Timisoara si in judet! Nicio medie de 10 in Timis, la BAC

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. adi spune:

  aproape 30 de licee din judetul Timis care au sub 50% promovabilitate PENIBIL de la director la femeie de servici trebuiesc schimbati toti si copiii aia ce clasa 11 corectati ca altfel or sa ajunga boschetari. nu numai copiii sunt de vina, si parintii. daca dati vina pe sistem schimbati-l voi!

  • s0rin spune:

   Stai liniștit Adi, situația începe să revină la normal. Doar o mentalitate comunistă mai poate crede că promovabilitatea trebuie să fie 100%. Țara are nevoie de muncitori nu de „deștepți” cu diplome care nu știu să facă nimica. Rezultatele la BAC trebuie să fie un duș rece pentru acești adolescenți care sau se apucă de învățat sau merg la muncă.

 2. bla spune:

  Nu inteleg de ce mai exista Alimentar, Azur, Auto, CFR, Constructii-Montaj sau Electrotimis, care oricum au maxim 15% absolventi. Aduceti domnilor scolile profesionale inapoi. Platim directori, secretari, profesori, administratori, femei de servici, paza ca sa scoatem nimic. Cunostinte nu, meserie nu.