Toate cele 30 de autobuze Mercedes cumparate de Primarie au ajuns la Timisoara

Vom circula cu cele 30 de autobuze nou-noute cu burduf in prima parte a lunii decembrie! Acestea au sosit deja la Timisoara si urmeaza sa fie inmatriculate. Primaria Timisoara se pregateste sa ofere Regiei Autonome de Transport cele 30 de autobuze marca Mercedes. Pentru acest lucru este nevoie de o hotarare de Consiliu Local, hotarare ce va fi data chiar in aceasta saptamana, marti, 16 noiembrie, in sedinta extraordinara. Urmatorul pas este inmatricularea tuturor celor 30 de autobuze care acum sunt parcate in depourile RATT. „Primaria Timisoara care este si beneficiarul acestor autobuze trebuie sa le faca mai intai receptia, apoi le preda la RATT”, a declarat Ionut Nasleu, directorul adjunct al RATT. Acesta a mai precizat ca autobuzele vor fi puse in circulatie la inceputul lunii decembrie. Liniile pe care acestea vor circula sunt cele mai aglomerate: 33, 40, E7, 46 si este posibil sa fie repartizate si pe liniile de transport periurban. Autobuzele sunt produse in Turcia si sunt cumparate in leasing, ratele urmand a fi platite in sapte ani. Cele 30 de autobuze au fiecare o lungime de 18 metri, o latime de 2,55 m si pot transporta 41 de pasageri pe scaune si inca 101 in picioare. Un astfel de autobuz are o masa proprie de 16,5 tone si una maxima admisa de 20 de tone. Autobuzele au si dotari speciale printre care sistem de climatizare, sistem de numarare a pasagerilor, sistem de supraveghere video cu camere digitale in sapte puncte, unitate de inregistrare de imagini pentru 48 de ore, ecran pentru vizualizarea alternativa a imaginilor transmise in timp real de camerele video, sistem digital pentru anunturi vocale cu amplificator, monitoare LCD unde vor fi afisate informatii despre ruta pe care o urmeaza autobuzul.

Vom circula cu cele 30 de autobuze nou-noute cu burduf in prima parte a lunii decembrie! Acestea au sosit deja la Timisoara si urmeaza sa fie inmatriculate.

Primaria Timisoara se pregateste sa ofere Regiei Autonome de Transport cele 30 de autobuze marca Mercedes. Pentru acest lucru este nevoie de o hotarare de Consiliu Local, hotarare ce va fi data chiar in aceasta saptamana, marti, 16 noiembrie, in sedinta extraordinara.

Urmatorul pas este inmatricularea tuturor celor 30 de autobuze care acum sunt parcate in depourile RATT. „Primaria Timisoara care este si beneficiarul acestor autobuze trebuie sa le faca mai intai receptia, apoi le preda la RATT”, a declarat Ionut Nasleu, directorul adjunct al RATT. Acesta a mai precizat ca autobuzele vor fi puse in circulatie la inceputul lunii decembrie.

Liniile pe care acestea vor circula sunt cele mai aglomerate: 33, 40, E7, 46 si este posibil sa fie repartizate si pe liniile de transport periurban.

Autobuzele sunt produse in Turcia si sunt cumparate in leasing, ratele urmand a fi platite in sapte ani.

Cele 30 de autobuze au fiecare o lungime de 18 metri, o latime de 2,55 m si pot transporta 41 de pasageri pe scaune si inca 101 in picioare. Un astfel de autobuz are o masa proprie de 16,5 tone si una maxima admisa de 20 de tone. Autobuzele au si dotari speciale printre care sistem de climatizare, sistem de numarare a pasagerilor, sistem de supraveghere video cu camere digitale in sapte puncte, unitate de inregistrare de imagini pentru 48 de ore, ecran pentru vizualizarea alternativa a imaginilor transmise in timp real de camerele video, sistem digital pentru anunturi vocale cu amplificator, monitoare LCD unde vor fi afisate informatii despre ruta pe care o urmeaza autobuzul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Atata se …pe ei cu autobuzele astea de parca ar veni Mesia nu niste amarate de mijloace de transport absolut normale pt un oras caree cica se vrea de 5 stele… sa le vedem dracu odata pe strada

  2. Andule, la cat au costat ( inclusiv spaga), ar trebui sa la faca reclama si pe CNN ! Fiind fabricate intr-o tara cu renume in calitate ( Turcia), sunt asa de dotate, incat spala si haine si face carnatzi !

  3. Ptr timisorean : arata-mi te rog unde in Europa exista o alta fabrica de autobuze Mercedes in afara celei din Turcia. Rugamintea o fac ptr c-ai introdus acel piten de sfichiuire la adresa faptului ca autobuzele sint turecesti…