Titlul de la Timisoara CEV Satellite ramane in… Germania!

TIMISOARA. Cea mai importanta competitie de volei pe plaja din Romania s-a incheiat sambata seara in Parcul Rozelor. La fel ca in prima editie, cand finala mare a fost adjudecata de o echipa germana (de altfel si locul secund) si in acest an, aceeasi tara avea sa isi adjudece mult ravnitul trofeu.

Finala mica a fost extrem de intensa si a avut o desfasurare echilibrata. Polonezele Gruszczynska / Strag au revenit de la 0-1 la seturi, castigand mansa secunda dupa un adevarat maraton dar 29-27 (!) apoi si setul decisiv, 15-7, in fata letonelor Kravcenoka / Graudina.

Finala mare a fost si ea demna de un meci cu titlul pe masa. Gemenele austrice Nadine si Teresa Strauss au inceput mai bine, adjudecandu-si mansa de deschidere, la limita, 21-19. Perechea Kin Behrens / Nadja Glenzke din Germania a revenit in setul secund, 21-13 a inpins partida in decisiv, unde s-a impus clar, 15-8.

Astfel, dupa ce anul trecut germancele Katarina Schillerwein / Cinja Tillmann s-au impus din calificari, acum titlul merge tot in Germania datorita perechii Kin Behrens / Nadja Glenzke.

Daca in timpul turneului dotat cu premii de 7.500 de euro nu multa lume s-a inghesuit pe cocheta baza de volei pe plaja, iata ca, la finala, tribunele au fost neincapatoare, atmosfera fiind una de mare turneu.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.