Noutati :

Timisorenii vor un sistem care sa le arate corect cand ajung mijloacele de transport in statii, vor piste si parcari pentru biciclete, toalete publice, dans in parcuri sau mese de tenis in aer liber. Lista proiectelor selectate sa intre la vot pentru bugetul participativ de 3 milioane al Primariei Timisoara

7 iunie, 2022 - 02:21 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
3

TIMISOARA. Din 113 proiecte depuse, 53 au fost selectate de juriul desemnat de Primaria Timisoara, care la randul lor vor fi votate de timisoreni.

Municipalitatea pune la bataie 3 milioane de lei prin bugetul participativ pentru proiectele cetatenilor.

CITESTE SI: Firme din Oradea si Iasi vor sa proiecteze lucrarile de reabilitare a Castelului Huniade, care sa puna in valoare cea mai veche cladire din Timisoara

Lista completa a proiectelor selectate poate fi consultata AICI!

Urmeaza ca in perioada 7-14 iunie sa fie depuse si rezolvate eventuale contestatii. Acestea vor fi depuse la adresa [email protected] sau fizic la Camera 12 in atentia Serviciului Guvernanta Participativa si Management Cartiere. In perioada 15 iunie – 15 iulie are loc votarea propriu-zisa.

Cei care au nevoie de ajutor cu accesarea platformei pentru votare se pot adresa Serviciului Guvernanta Participativa si Management Cartiere in intervalul 9-16, de luni pana joi la numărul de telefon 0741118249 sau la adresa Piata Victoriei nr. 5 (langă Prospero).

După incheierea perioadei de vot, in data de 18 iulie vor fi anuntate proiectele castigatoare.

Printre proiectele propuse de timisoreni si selectate se numara construirea de piste pentru biciclete sau parcari smart pentru biciclete, sisteme de ghidaj in spatiul public pentru nevazstori, indicatoare rutiere, asfaltare de trotuare, parcuri pentru caini, toalete publice in parcuri, dans in parcuri, mese de tenis in aer liber, dulapioare pentru elevi in scoli, vizibilitatea mijloacelor de transport in comun aflate pe traseu, fantani publice opere de arta sau imnul Timisoara 2023.

 

 

 

 

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Dacă timpul ar trece asa cum arata tabelele de sosire, înseamnă că am trai la viteza luminii și am îmbătrâniți la 3 ani! Un minut pe tabela se transforma instant la expirare în 10 minute de așteptare.

  2. Relativitatea generalizată a fost fundamentata de Einstein, la noi se va aplica creativ, ca lumea să o înțeleagă (pragmatismul timișorean)

  3. Încercați csuki.
    O aplicație nouă Android care vă arată timpii de plecare din stația selectată sau vă notifică atunci când este timpul să vă îndreptați către stația de plecare.
    Link Google Playstore: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.csuki.android.csuki