Timisorenii si-au baut cafeaua cu Opinia Timisoarei in Piata Libertatii

Cu o cafeluta calda, gata indulcita, cu noutati despre www.opiniatimisoarei.ro si  ultimul numar al saptamanalului Opinia Timisoarei! Asa au fost intampinati dimineata timisorenii care au trecut prin Piata Libertatii. Jurnalistii de la Opinia Timisoarei au iesit in strada sa-si bea cafeaua impreuna cu cititorii. Ce ocazie poate fi mai buna sa ne cunoastem decat servitul unei cafelute Schmutzen, intr-o dimineata insorita de toamna in oras? In fiecare zi de joi, echipa Opinia Timisoarei va invita la o cafea tare, insotita de ultimele stiri de pe www.opiniatimisoarei.ro, anchete si dezbateri cu saptamanalul Opinia Timisoarei in mana. Va multumim ca ne cititi, ne laudati sau ne criticati! Asa crestem impreuna. Ramaneti pe www.opiniatimisoarei.ro care "Conteaza pe stirile timisorenilor!" si ne vedem la o cafea joia viitoare! [nggallery id=122]

Cu o cafeluta calda, gata indulcita, cu noutati despre www.opiniatimisoarei.ro si  ultimul numar al saptamanalului Opinia Timisoarei! Asa au fost intampinati dimineata timisorenii care au trecut prin Piata Libertatii. Jurnalistii de la Opinia Timisoarei au iesit in strada sa-si bea cafeaua impreuna cu cititorii.

Ce ocazie poate fi mai buna sa ne cunoastem decat servitul unei cafelute Schmutzen, intr-o dimineata insorita de toamna in oras? In fiecare zi de joi, echipa Opinia Timisoarei va invita la o cafea tare, insotita de ultimele stiri de pe www.opiniatimisoarei.ro, anchete si dezbateri cu saptamanalul Opinia Timisoarei in mana.

Va multumim ca ne cititi, ne laudati sau ne criticati! Asa crestem impreuna. Ramaneti pe www.opiniatimisoarei.ro care „Conteaza pe stirile timisorenilor!” si ne vedem la o cafea joia viitoare!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Misto ideea. bravo, va citesc ca vreau si io o cafea joia viitoare si sa va cunosc

  2. he he, super tare!

  3. Frumoasa initiativa dar ora la care se poate bea o cafeluta nu o vad in articol…Si la gerul cel mare o sa veniti(glumet vorbind) cu o cana de vin fiert????P.S. Eu o beau amara si rece…Numai bine redactiei si felicitari pentru initiativa !!

  4. Felicitari echipei pentru schimbarea facuta la site! Este mult mai accesibil si organizat, iar designul atragator. Va doresc sa fiti cea mai tare echipa jurnalistica din TM

  5. Felicitari! Ma bucur sincer ca sunteti tot mai tari. Subscriu @Sandu Man