Noutati :

Timisorenii pot afla online cat au de platit la intretinere si cum calculeaza administratorul de bloc repartitia cheltuielilor

11 ianuarie, 2012 - 09:42 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Daca facturile tot cresc de la luna la luna, macar sa afle cum calculeaza administratorii repartitia cheltuielilor. Timisorenii au de acum un as in maneca pentru plata facturilor, doar accesand site-ul locatari.com.

Pagina de Internet locatari.com ofera administratorilor de bloc o aplicatie care le simplifica munca si reduce timpul de lucru la documentele asociatiei. Prin intermediului softului, proprietarii isi pot verifica cheltuielile printr-un singur click. Costa 1 lei pe luna.

Noul serviciu se adreseaza atat administratorilor de bloc, cat si proprietarilor.

„Ca locatar, esti nevoit sa mergi la administrator intr-o anumita zi si la intervale orare fixe. Ca administrator, ai multe responsabilitati si drumuri de facut. Prin intermediul serviciului oferit de echipa Locatari, plata utilitatilor cunoaste o alta dimensiune. (…) Putem verifica cat avem de platit la intretinere pe Internet, de acasa”, spune Bogdan Suta, fondatorul paginii de Internet.

Timisorenii care se inregistreaza pana in luna februarie pe site beneficiaza gratuit de serviciul Locatari timp de o luna.

Cum functioneaza Locatari.com!

Tot ce trebuie sa faca administratorii de blocuri este sa incheie contracte cu site-ul. Primeste un cont, iar apoi suport tehnic pentru a-si introduce toate datele. Pentru ca timisorenii care locuiesc in blocurile respective sa aiba acces la informatii, administratorul trebuie sa completeze un formular cu datele proprietarilor. Odata introduse apartamentele, se creeaza automat conturi pentru proprietarii respectivi.

Dupa toate aceste inregistrari, fiecare persoana poate vedea tabelul de cheltuieli si poate intelege mult mai usor cum au fost facute repartizarile. Proprietarii vor fi tot timpul informati despre starea asociatiei de locatari, cum se distribuie facturile, dar si cine, cat plateste. Fiecare timisorean poate vedea cheltuielile si sa isi introduca singuri indecsii contoarelor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ideea este buna. Punerea in practica este mai grea.

  2. cum as putea eu ca simplu locatar sa aflu totalul facturilor la scara, cand nu se poate discuta cu administratorul si presedintele, mai ales la apa care are pret diferit in fiecare luna