Timisorenii isi pot face abonamente de parcare TelPark pe 2013. Vezi pana la ce data!

TIMISOARA. Cu toate ca Executivul Primariei Timisoara anuntase ca sistemul TelPark va fi desfiintat si locul lui va fi luat de altul, se pare ca timisorenii mai au de asteptat pana sa beneficieze de alt sistem de parcare.

Societatea de Administrare a Domeniului Public, care a fuzionat in luna decembrie a anului trecut cu Societatea de Drumuri Municipale, anunta ca au fost deja puse in vanzare abonamentele de parcare pentru anul 2013.[Codul saptamanii 7-13 ianuarie: 701]

Asadar, timisorenii care vor sa-si faca abonamente pot merge la sediul ADP de pe splaiul Nicolae Titulescu nr. 10, de luni pana vineri, intre orele 8:00 – 14:00 si 15:00 – 20:00.

Potrivit reprezentantilor ADP, nu se pot face abonamente pe tot anul, ci pana in 31 martie, urmand ca apoi, cel mai probabil, sa intre in vigoare un nou sistem de parcare, la care specialistii din Primarie lucreaza deja. Tarifele sunt aceleasi ca anul trecut.

In plus, timisorenii care au avut abonamente de parcare pe luna decembrie a anului trecut pot parca gratuit in aceasta luna, decizia fiind luata de Consiliul Local, dupa ce soferii nu au putut parca in oras din cauza zapezii.

Informatii suplimentare se pot obtine la numerele de telefon 0256.494.066 si 0256.493.393.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Craciun spune:

  Hahahaha, deci Teapa continua, de ce ne asteptam sa fie ceva bun in aceasta schimbare?

 2. anul nou spune:

  De luat bani e usor, dar investitii ? aia nici nu exista in vocabularul vostru, iar aveti de gand sa taxati oamenii ca parcheaza pe marginea drumului ? si nu in parcarile in care care ati investit voi ?

 3. IRATIONAL spune:

  Am spus-o si o sa o mai spun o data: cand sistemul de taxare a parcarii va fi suspendat in oras, atunci va incepe adevaratul haos in trafic. Abia astept sa incerce cineva sa scoata taxa de parcare. Va fi iures. Se vor bate gravidele cu taximetristii si cu pietarii. Ne vom bate intre noi cu totii. Fiindca toti consideram ca avem dreptul de a parca la usa unde avem treaba. Poate chiar in incinta unde avem treaba. Si mai ales avem dreptul sa parcam GRATUIT! Sigur. Chiar sunt curios care sunt „specialistii din Primarie” care lucreaza la noul sistem de parcare si oare la ce sunt ei specialisti. HA HA HA HA … „specialistii”. Astia nu-s in stare sa deosebeasca o zona verde de o zona de parcare sau un trotuar de o pista pentru biciclete. Da’ despre parcarea subterana din p-ta 700 ce noutati sunt? Cam care este procentul de ocupare (ca sa estimam realist perioada de recuperare a investitiei)? Cam care sunt costurile de operare a spatiilor de parcare? Cateva detalii pe tema asta se poate sa publice Opinia Timisoarei? Poate ca este o afacere profitabila si va citi despre ea vreo-un investitor tentat si va face mai multe din astea sau chiar supraterane. 🙂

 4. eu spune:

  Nu e deloc profitabila „afacerea” cu parcarea din 700…