Noutati :

Timisorenii, invitati la miscare! Duminica are loc Maratonul Timisoarean

17 octombrie, 2015 - 09:43 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Maratonul Timisorean a anuns la cea de-a XV-a editie. Si anul acesta, alergarea este organizata pentru un numar cat mai mare de pasionati de sport, astfel ca a fost si impartita pe categorii.

Vor fi trei probe, la care deja s-au inscris 300 de participanti din tara si din strainatate. La proba de Maraton, alergatorii vor avea de parcurs peste 41 de kilometri, in timp ce Seminaratonul se va desfasura pe o distanta de 21,2 kilometri. Cea de-a treia proba, Minimaratonul, este si cea mai scurta. Sportivii vor avea de parcurs doar putin peste 4 kilometri, pe malurile Begai.

Traseele ce urmeaza sa fie parcurse nu sunt omologate. Startul va fi dat de pe malul stang al Begai, in apropiere de Podul Tineretii.

Iata traseul pe care se va alerga la Maratonul Timisorean:

START Terasa Flora, pe sub Podul Tineretii, pe sub Podul Michelangelo, pista mal stang Bega, traversare Bega pe Podul Decebal (Baile Neptun), pista mal drept Bega, pista din Parcul Copiilor, pe sub Podul Michelangelo, pista din Parcul Rozelor, pe sub Podul Tineretii, traversare Bega pe Podul Traian (Maria), se coboara pe pista mal stang Bega, Terasa Flora, se continua cu 6 ture (6 ture x 6,23 km = 37,38 km) astfel: pe pista mal stang Bega, pe sub Podul Tineretii, pe sub Podul Michelangelo, pista mal stang Bega, traversare Bega pe Podul Decebal (Baile Neptun), pista mal drept Bega, pista din Parcul Copiilor, pe sub Podul Michelangelo, pista din Parcul Rozelor, pe sub Podul Tineretii, pe sub Podul Traian (Maria), pista mal drept Bega Splaiul N. Titulescu, se traverseaza Bega pe Podul Stefan cel Mare (Gara), pista mal stang Bega, Splaiul

Evenimentul va incepe duminica, la ora 10. Catigatorii vor fi premiati cu tricouri, medalii, diplome si premii.

traseu maraton traseu minimaraton traseul seminaraton

 



Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Dar cum de nu se organizeaza prin fata primariei / Ghe. Lazar / Circumvalatiunii ? Se poate face miscare fara sa deranjezi pe altii ?