Timisoara danseaza in sincron cu peste 100 de orase din toata lumea, in acest sfarsit de saptamana! Ce s-a pus la cale in Piata Operei?

TIMISOARA. Zeci de dansatori vor participa la un flash mob in Piata Operei din Timisoara, sambata, in jurul orei 17.00 si vor interpreta cu entuziasm o coregrafie de West Coast Swing pe melodia “Want to want me” de Jason Derullo.

Aceeasi coregrafie se va dansa in peste 100 de orase din intreaga lume printre care Paris, Tokyo, Londra, Hamburg, Brisbane, Tel Aviv, Viena, Buenos Aires, Toronto, Slovenia, Milan, Roma, Lyon, New York, Denver, Los Angeles, Boston.

Romania va fi prezenta cu trei orase pe harta finala a evenimentului. Alaturi de Timisoara se vor afla Cluj si Bucuresti.

Anul trecut, peste 3.000 de dansatori, din 78 de orase si 23 de tari, au luat parte la eveniment organizatorii se asteapta la o participare masiva si anul acesta.

West Coast Swing isi are radacinile in Lindy Hop si este un stil de dans contemporan care se danseaza in pereche pe ritmuri diverse. Printre acestea putem enumera Jazz, Blues, R&B, Cha-cha, Salsa, Dubstep si orice alt tip de muzica contemporana. Neavand un pas de baza, ofera ambilor parteneri posibilitatea de a improviza pe tot parcursul dansului, mai mult decat in alte dansuri de tip “leader-follower”.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. mitica spune:

    Vedeti sa anuntati primarul si Politia Comunitara !!!