Noutati :

Timisoara are un nou Centru de Excelenta in Smart Metering, inaugurat de Elster Rometrics, angajator de top ce investeste in oameni

30 septembrie, 2015 - 12:02 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Inovatia si creativitatea in tehnologie sunt duse la un nou nivel, la Timisoara! Aceasta, insa, cu un deosebit respect pentru mediul inconjurator si pentru viitorul planetei.

Elster Rometrics, parte a grupului Elster Electricity, avand peste 1400 de angajati, in 19 tari, a inaugurat in 29 septembrie 2015 noul sediu din Timisoara-Giarmata.

Acesta a fost construit in doar 7 luni, pe o suprafata de 7.321 mp si avand 206 locuri de parcare. Exista insa posibilitatea ca spatiul sa fie extins cu inca 4.300 mp in viitor.

Avand pardoseli tehnice, pereti de sticla si mobilier de calitate superioara, dotarile interioare sunt cele ale unor birouri de clasa A+.  Mediul de lucru oferit angajatilor faciliteaza inovatia si creativitatea pentru departamentul de Cercetare – Dezvoltare, cat si productivitatea, calitatea si disciplina operationala.

inaugurare-elster-rometrics-timisoara-giarmata (3)

Zona de productie, depozit si birouri operatiuni acopera o suprafata de 4.171 mp, iar zona de  Cercetare-Dezvoltare 3.150 mp, cu un grad ridicat de iluminare naturala si transparenta pentru incurajarea colaborarii. Acest ecosistem, in care se imbina creatia si executia, faciliteaza viteza in inovatie, bazata pe nevoile pietei, si fiabilitatea ridicata a produselor care ajuta la simplitate si evitarea greselilor in procesul de productie.

inaugurare-elster-rometrics-timisoara-giarmata (8)

Pentru ca noi credem in viitorul nostru si al planetei noastre si  intelegem ca resursele sunt
pretioase si limitate, punem in valoare cei peste 100 de ani de experienta si pasiunea noastra pentru tehnologie, pentru a produce solutii inovative si de cea mai inalta calitate in domeniul contorizarii energiei electrice„, a declarat Doru Belu – General Manager Elster.

Pe segmentul de Cercetare-Dezvoltare (D&D), Elster Rometrics tinde sa devina centru de excelenta in Smart Metering, oferind solutii end-to-end in materie de contorizare, citire, comunicare si  interpretare/procesare a distributiei si consumului de energie electrica.

inaugurare-elster-rometrics-timisoara-giarmata (4)
Cu o echipa unita si puternica, ce crede cu tarie in viitor si in scopul capitalizarii know-how-ului, investind in  dezvoltarea oamenilor, compania Elster Rometrics se pozitioneaza ca angajator de top in domeniu solutiilor Smart in Romania.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...