Noutati :

Timis Autoslalom 2019, o competitie cu un succes enorm, chiar de la debut

28 ianuarie, 2020 - 06:41 PM
Autor: Daniel Neacsu      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. Prima editie a Campionatului Judetam de Autoslalom Timis s-a desfasurat pe intreg anul 2019. Sase etape interesante, care au solicitat la maximum pilotii si care le-a demonstrat maestria in arta sofatului.

Dupa cateva etape de proba in 2018, cand s-a pus la punct un program cat mai variat si atractiv, Clubul Sportiv Daniela Zaharie a demarat acest proiect foarte interesant, care a deschis usile multor concurenti care nu au mai participat pana acum la acest gen de concurs. In plus, si copiii s-au putut bucura de etape frumoase de karting.

Nu ne-am dorit sa facem concurenta nimanui, am vrut doar sa realizam un proiect in care pasionatii de acest gen de concursuri, sa incerce sa participe la proiectul nostru. Si tinand cont de numarul mare de piloti care au luat startul in 2019, pot spune ca ne-am atins telul. Pe viitor, putem sa promitem ca vom duce acest gen de competitie la urmatorul nivel”, ne-a spus Alin Zaharie, principalul organizator al competitiei.

Si pentru ca in fiecare disciplina exista topuri, Campionatul Judetean de Autoslalom Timis a fost castigat la categoria Open de cunoscutul echipaj format din Florin Isac si Florin Rebeles. Ei au acumulat dupa sase etape 36 de puncte. fiind urmati, la mare lupta de Remus Iancu/Marius Gridijac si Nemeth Peter/Radu Nicoara, ambele echipaje cu 33 de puncte. In competitia navigatorilor, Florin Rebles a fost primul cu 33 de puncte, urmat de Andreea Nicula, 17,83 si Petre Bricioc, 14.

Tanarul Mihai Preunca si-a aratat si el clasa, castigand o etapa si demonstrand ca este un nume la o varsta frageda.

In clasamentul general, Grupa Friends, Clasa Street, Victor Saucan a incheiat cele 6 etape pe primul loc cu 37 de puncte, urmat de Catalin Pascu – 30 si Cristian Nicula, 21,83. La Grupa Friends, Clasa Rally, primi au fost Remus Iancu, Mihai Saracut si Emanuel Resiga. La Grupa Sport Masters Year 2012, clasa Street, Florin Isac a cules din nou laurii, dovedindu-si incontestabila valoare, fiind urmat de tanarul talent Darco Pelici si Daniel Bricioc.

Au fost si multe alte clase si multe premii, fiecare concurent ce s-a clasat in top fiind premiat la o frumoasa gala ce a avut loc recent, insa va mai supunem atentia pentru doua ierarhii. Competitia feminina a fost adjudecata de Florina Pascu, urmata de Vanessa Morar, Sidonia Andrei si Cornelia Setyar, iar in competitia pe echipe, Giroc Rally Team a fost prima cu 18 puncte, urmata de Run4Fun Rally team – 18 si Lucas Rally Team – 18.

Aproape 100 de piloti au punctat in clasamentul general la categoria Open, ceea ce spune multe despre amploarea cu care competitia s-a desfasurat de la prima editie.

Vom dori sa prezentam o alternativa durabila si in continuare, iar in scurt timp vom anunta etapele din 2020”, ne-a mai spus Alin Zaharie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...