Tiberiu Ceia, Vasile Conea, Stana Stepanescu si alti indragiti intrepreti de folclor, pe scena Festivalului Gelu Stan, de la Timisoara

TIMISOARA. Cea de-a IV-a editie a Festivalului Gelu Stan, un eveniment organizat de Centrul de Cultura si Arta al Judetului Timis, va avea loc la Convention Center din Timisoara, pe strada Marasesti, in data de 14 aprilie, de la ora 18.00.

CITESTE SI: Scoala din Timisoara careia i se construieste un nou corp de cladire ce va avea si sala de sport, cu bani europeni. Trebuie sa fie gata in 2 ani 

16 tineri interpreti din Banat, Transilvania, Oltenia si Muntenia au intrat in concursul din cadrul festivalului. Ei vor fi acompaniati de Orchestra Ansamblului Profesionist Banatul, coordonata de dirijorul Sebastian Rosca.

Interpreti consacrati ai folclorului banatean, Tiberiu Ceia, Ana Munteanu, Elena Jurjescu, Vasile Conea, vor sustine un recital in sala Timisoara Convention Center din Timisoara, alaturi de solisti de succes din noua generatie: Stana Stepanescu, Ciprian Pop, Razvan Nastasescu si Alexandra Acs.

Spectacolul va fi prezentat de Felicia Stoian si va fi transmis in direct pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ansamblul.banatul, precum si pe canalul YouTube: https://www.youtube.com/c/CCAJT.

Dansuri din Pusta Banatului, in coregrafia inconfundabila a maestrilor Brandusa si Nicolae Stanescu, precum si cateva momente in premiera, vor fi prezentate de catre Corpul de balet al Ansamblului Profesionist Banatul.

Invitatiile se gasesc la sediul Centrului de Cultura si Arta al Judetului Timis, Str. E. Ungureanu, nr.1, incepand cu 5 aprilie 2022.

Festivalul Gelu Stan este una dintre cele mai prestigioase competitii in interpretarea folclorului, iar juriul este alcatuit din personalitati ale domeniului: Elize Stan, Andreea Voica, Liliana Laichici, Veronica Demenescu, Daniela Bacila si Adrian Scorobete.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...