Noutati :

Scoala din Timisoara careia i se construieste un nou corp de cladire ce va avea si sala de sport, cu bani europeni. Trebuie sa fie gata in 2 ani

5 aprilie, 2022 - 12:34 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. In 2024, elevii Scolii Gimnaziale 13 din zona Fratelia-Sagului vor incepe cursurile cu clase noi si o sala de sport. Un nou corp de cladire va fi ridicat pe strada Musicescu nr. 14.

CITESTE SI: Pasajul Solventul trebuie sa fie gata in ianuarie 2024. De la Craciun si pana acum s-a facut o parte din organizarea de santier. Video

Inaintat spre finantare cu fonduri europene inca de acum doi ani de catre Primaria Timisoara, acum a fost semnat contractul cu constructorul, pentru 2.697.596,36 lei fara TVA, adica aproape 650.000 de euro cu TVA.

Cladirea noua va avea o zona cu spaţii de invatamant si o noua sala de sport si spatii adiacente acesteia. Astfel, la parter vor fi construite 3 sali de clasa si o sala de sport cu suprafata de 164 mp. Tot la parter vor fi amenajate grupuri sanitare si va fi instalata o centrala pentru detectia incendiilor.
La etaj vor fi amenajate alte 4 noi sali de clasa, o tribuna si grupuri sanitare.

Proiectul este co-finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 9 – Sprijinirea regenerarii economice si sociale a comunitatilor defavorizate din mediul urban, iar principalii beneficiari vor fi cei 613 elevi care invata la aceasta scoala.

Noul corp de cladire trebuie sa fie gata in doi ani.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. fara ” bani europeni ” se mai face ceva in ” tara ” asta ?