Noutati :

Terenul pe care se afla caminul campionilor trece la Universitatea de Vest din Timisoara

28 mai, 2016 - 12:54 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Pana sa construiasca noul camin din complexul studentesc, Universitatea de Vst a primit doua terenuri de la Primarie. Acestea au fost date gratuit institutiei, in urma unei decizii a consilierilor localie.

Cele doua terenuri au 280, respectiv 311 metri patrati, iar pe cele doua parcele este construit caminul de pe strada Cameliei, cel in care locuiesc o parte dintre rugbystii campioanei Romaniei, Timisoara Saracens.

Camelia2
In anul 1999, Universitatea de Vest a semnat un contract de concesiune cu Primaria Timisoara, care nu a fost inscris in cartea funciara, pentru o suprafata de 551 de metri patrati. In urma construirii caminului, terenul a fost dezmembrat in trei loturi, iar pe ultimele doua, a fost ridicat caminul de pe strada Cameliei.
Astfel, Universitatea de Vest a solicitat acum dreptul de folosinta gratuita pentru parcelele pe care a fost ridicat caminul, atata timp cat caminul va ramane in picioare, iar consilierii locali au aprobat acest lucru.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...