Noutati :

UPDATE: Terasele din Cartierul Cetate, Pietele Victoriei si Traian vor fi deschise pana la miezul noptii

18 iulie, 2012 - 06:46 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
1

UPDATE: In plenul de marti, consilierii locali au decis prelungirea programului la terasele din centrul orasului.

S-au inregistrat 16 voturi pentru, 2 impotriva si 2 abtineri.

Astfel, terasele din Cartierul Cetate, din Piata Operei si din Traian vor fi deschise pana la ora 24.00.

___________________

TIMISOARA. Primaria Timisoara vrea sa prelungeasca programul de functionare a teraselor din cele mai circulate piete din oras. Vorbim despre cele din Cartierul Cetate, cele din Piata Victoriei, dar si despre cele din Piata Traian.

Initial, in regulamentul de functionare scrie ca terasele din majoritatea pietelor trebuie sa fie inchise la ora 23:00, cu o ora inainte de miezul noptii. Executivul Primariei Timisoara vrea sa le permita patronilor de terase sa le inchida la miezul noptii, motivand ca cele mai multe solicitari au venit de la timisoreni.

Potrivit proiectului de hotarare care va intra in atentia consilierilor locali in urmatoarea sedinta, orarul de functionare a teraselor va fi: „In cartierul Cetate, Piata Victoriei si Piata Traian – pana la ora 24:00, in Piata Unirii, Complexul Studentesc – pana la ora 24:00, in restul orasului – pana la ora 22:00”.

Ramane doar ca si consilierii locali sa fie de acord cu prelungirea orarului de functionare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. macar in duminica referendumului sa aiba program extins