Noutati :

Te gandesti sa incepi o afacere? Porneste o noua serie a cursurilor de antreprenoriat, organizate de CCIA Timis

22 august, 2018 - 08:00 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in calitate de partener coordonator si S.C. GAPA S.R.L. partener, anunta inceperea unei noi serii a cursului de antreprenoriat, in cadrul Proiectului SIA VEST- Suport pentru Initiative Antreprenoriale.
Cursul se desfasoara in perioada 27 august – 2 septembrie 2018, la sediul CCIA Timis din P-ta Victoriei nr.3, et.I.

Cursurile de antreprenoriat sunt GRATUITE!

– Absolventii cursurilor au oportunitatea de a pregati un PLAN DE AFACERI si de a participa la concursul de planuri de afaceri din cadrul proiectului!
– 44 planuri de afaceri vor fi selectate spre FINANTARE !
– Finantarea este NERAMBURSABILA in proportie de 100% !!!
– Suma disponibila pentru finantarea START UP-urilor este de 6.420.240,78 lei !!!

Prin SIA VEST, 360 de persoane din judetele Timis, Caras-Severin, Arad si Hunedoara pot obtine finantari de pana la 40.000 de euro pentru inceperea unei afaceri nonagricole in mediul urban.

– Proiectul vizeaza stimularea ocuparii si crearea a 88 de noi locuri de munca in Regiunea Vest.
– Proiectul este destinat persoanelor care desfasoara o activitate independenta, persoanelor inactive (elevi si studenti) si somerii de lunga durata care intentioneaza sa infiinteze o afacere non-agricola in mediul urban. Acestia trebuie sa aiba resedinta in judetele mentionate iar nivelul minim de studii solicitat este liceul cu examen de bacalaureat.
– Inscrierea in grupul tinta presupune participarea gratuita la cursul pentru dezvoltarea competentelor antreprenoriale si elaborarea unui plan de afaceri.
– Dintre acestea, 44 de planuri de afaceri vor fi selectate spre finantare.
– Participantii vor beneficia de stagii de pratica si sprijin in implementarea planului de afaceri.

Reprezentantii CCIA Timis ii astepta pe cei ce doresc propria lor afacere sa se inscrie in grupul tinta!

***
Informatii suplimentare si inscrieri la sediul CCIA Timis din Timisoara, P-ta Victoriei nr.3, et.I, tel: 0732-185.285, e-mail: [email protected], Daiana Mirela BUZATU – manager de proiect / CCIAT.
Website: www.cciat.ro

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...