Noutati :

Taxele si impozitele se pot plati la Timisoara incepand din 14 ianuarie 2013! Vezi cand incepe programul de lucru cu publicul la Primarie!

2 ianuarie, 2013 - 04:52 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Incet incet, odata cu trecerea sarbatorilor de iarna, institutiile publice isi reiau activitatea si programul cu publicul. Vedeti aici de cand se vor putea plati taxele si cand incep functionarii publici serviciul in 2013!

Functionarii de la Primaria Timisoara vor intra in programul normal de lucru incepand din 7 ianuarie. Vorbim de Directia de Evidenta a Persoanelor, precul si de Compartimentul de Pompe Funebre si Coserit, dar si de Compartimentul Fond Locativ unde se incaseaza chiriile aferente locuintelor din fondul locativ, aferente terenurilor si garajelor. La fel si la Trezorerie.

Daca ultima zi de program cu publicul la Directia Fiscala a fost 21 decembrie 2012, timisorenii vor putea sa-si plateasca taxele si impozitele locale incepand din 14 ianuarie 2013. Certificatele de atestare fiscala se elibereaza din 7 ianuarie.

Timisorenii care au dreptul sa primeasca ajutoare din stocurile de interventie ale Uniunii Europene le pot ridica incepand din 2 ianuarie, de la sediul deschis pe strada Circumvalatiunii nr. 8-10.

Timisorenii care au nevoie de informatii de la Primaria Timisoara sau vor sa faca sugestii si reclamatii pot apela numarul 0256.969 de la Serviciul Call Center din 3 ianuarie, zi in care angajatii acestuia isi reiau activitatea normala. Programul este de luni pana vineri, intre orele 8:00 – 22:00.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...