Taxele si impozitele locale platite din nou la Posta, la Timisoara. De cand vor putea fi achitate

TIMISOARA. Timisorenii isi vor putea achita darile si la oficiile postale din Timisoara.

CITESTE SI: Lucrari de modernizare la o cladire veche de peste un secol a spitalului CFR din Timisoara. Se fac lucrari la subsol si se schimba acoperisul. Foto 

Taxele si impozitele locale vor putea fi platite de luni la 18 oficii postale din Timisoara, dupa ce Directia Fiscala a finalizat licitatia pentru atribuirea acestui serviciu.

Acordul este valabil pentru patru ani, cu contracte subsecvente anuale, iar valoare maxima a comisionului platit de Primarie este de putin peste 4 milioane de lei pentru cei 4 ani.

Taxele si impozitele locale nu au mai putut fi platite la Posta de la jumatatea lunii septembrie a acestui an.

Timisorenii vor merge astfel la oficiile postale pentru a-si plati darile, mai ales ca programul cu publicul al Directiei Fiscale a Municipiului Timisoara va fi suspendat din 26 decembrie pana in 13 ianuarie, dar amenzile, taxele speciale si alte taxe locale, cum ar fi taxa de achitare a domeniului public vor putea sa fie platite si in aceasta perioada la oficiile postale.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...