Noutati :

Targul liceelor timisene la Iulius Mall, editia 2013! Elevii au sansa sa aleaga liceul sau colegiul potrivit

16 mai, 2013 - 08:19 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

Viitorul tinerilor este extrem de important, iar un targ de profil le poate influenta pozitiv cariera. Editia din acest an a targului liceelor timisene vine cu o oferta bogata pentru elevi si parinti.

Iulius Mall Timisoara gazduieste vineri, 17 mai 2013, cea de-a XII-a editie a Targului Liceelor Timisene – Targ al ofertelor educationale. Evenimentul se adreseaza, in special, elevilor de clasa a VII-a si a VIII-a, precum si parintilor acestora, care vor avea ocazia sa cunoasca oferta educationala a liceelor si colegiilor, pentru o alegere constienta la finalizarea gimnaziului. Deschiderea oficiala va avea loc la ora 11.00, in zona magazinului INTERSPORT, de la etajul mall-ului.

La targ, elevii isi vor forma o imagine clara asupra tuturor ofertelor educationale din judet, putand cere informatii direct de la sursa, adica de la elevii si profesorii liceelor participante. De asemenea, organizatorii urmaresc concordanta dintre oferta educationala si cerintele actuale si de perspectiva ale pietei muncii la nivel judetean.

Fiecare institutie de invatamant participanta va avea un stand expozitional reprezentativ, unde se vor prezenta: informatii cu privire la oferta educationala proprie (numarul de clase, profilul, calificarea obtinuta dupa absolvire etc.), resursele umane si materiale, produsele specifice activitatilor derulate cu elevii etc. Totodata, publicul prezent va asista la momentele artistice pregatite de tineri veniti de la diverse unitati de invatamant din judet.

Targul este organizat de Inspectoratul scolar Judetean Timis, impreuna cu Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Timis si Centrul Judetean de Asistenta Psihopedagogica Timis.  Pentru informatii suplimentare pto fi contactati:  Simona Jugariu – Director CJRAE Timis, telefon: 0723/172220 si Georgeta Zorliu – Asistent social CJRAE Timis, telefon: 0763/62905.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...