Noutati :

Targul de bunatati ‘Produs de Cluj’ revine la Shopping City Timisoara

18 aprilie, 2018 - 11:11 AM
Autor: Carla Chiu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA Cel mai fain târg din Ardeal revine cu a doua ediție în Timișoara, în parcarea Shopping City Timișoara. „Produs de Cluj” începe vineri, 20 aprilie, și, timp de trei zile, îi așteaptă pe vizitatori cu cele mai gustoase produse tradiționale, grătare în aer liber și concerte cu iz de meleaguri străbune.

Bucătari destoinici și pricepuți se vor întrece în prepararea celor mai delicioase bucate, pe grătarele din parcarea Shopping City Timișoara. Alți 60 de expozanți vor aduce cu ei bunătățuri din lapte, carne, miere, ulei presat la rece, siropuri naturale, dar și produse de artizanat și marochinărie.

O masă îmbelșugată nu este, însă, completă fără muzică și dans, astfel că Ansamblul Folcloric Tradițional al Zergrenilor din Ceaba și Ansamblul Folcloric Dor Transilvan vor fi responsabile de voia bună, cu dansurile lor tradiționale. Fiecare seară va fi completată de artiști îndrăgiți de muzică folclorică:

  • 20 aprilie – Aurel Tămaș
  • 21 aprilie – Valeria și Traian Ilea
  • 22 aprilie – Marius Ciprian Pop

„Produs de Cluj” aduce și activități pentru cei mici. Copiii vor fi invitați să descopere teatrul de păpuși și să se distreze în parcul de distracții special amenajat cu această ocazie.

Programul complet al evenimentului este următorul:

  • 20 aprilie 2018

17.30 – 22.00: Ansamblul folcloric, ,,Cununa Timișului” din Ghiroda. Interpreți: Ciprian Pop, Georgiana Necșa, Raluca Delean, Alex Florin Vaida, Zina Dobos, Cristina Beldean Moșuțan și Aurel Tămaș.

  • 21 aprilie 2018

14.00 – 22.00: Ansamblurile Folclorice ,,Mlădițe Bănățene”, ,,Flori Bănățene” și tineri interpreți ai Centrului de Cultură și Artă Timiș, ,,Dor Transilvan” al CTP Cluj, Grupul Tradițional al Zergrenilor din Ceaba, Grupul Folcloric ,,Muguri de dor”, Grupul Izvoare, Adrian Buză, Alina Ploae, Marcel Avram, Mariana Morcan, Amalia Codorean Chindriș, Valeria și Traian Ilea.

  • 22 aprilie 2018

13.30 – 14.30: Spectacol de magie ,,Mini omul de știință” susținut de Florin Suciu Buh.

14.30 – 22.00: Ansamblurile Folclorice ,,Juniorii Banatului” și tineri interpreți ai Centrului de Cultură și Artă Timiș, ,,Dor Transilvan” al CTP Cluj, Grupul Tradițional al Zergrenilor din Ceaba, Eugenia Corpodean Ciceu, Lavinia Mariș, Claudiu Ferko, Marcea Szilaghi, Lucia Potra, Mihai Trif, Amalia Chiper Iurian, Maria Golban Șomlea și Marius Ciprian Pop.

Mai multe informații despre târgul tradițiilor pot fi descoperite și pe site-ul Shopping City Timișoara, precum și pe pagina de Facebook.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...