Noutati :

Taberele scolare, in administrarea Consiliului Judetean Timis! Cum e posibil acest lucru?

29 martie, 2017 - 01:40 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Cele trei tabere scolare care functioneaza in judetul Timis: cea de la Bogda, cea de la Cheveresu Mare si cea de la Poeni Strambu, ar urma sa fie administrate de Consiliul Judetean Timis.

CITESTE SI: Ultima veste despre Centura de Sud a Timisoarei! Anuntul CNAIR  

Presedintele CJ Timis, Calin Dobra a declarat ca va face o prioritate din a prelua taberele scolare, mai ales ca proiectul de lege privind descentralizarea urmeaza sa fie reluat.

Aceste tabere scolare si de tineret sunt prioritare pentru Consiliul Judetean Timis. Am facut mai multe demersuri. La un moment dat au fost discutii avansate de a le trece din domeniul domeniul public al statului, in domeniul public al Consiliului Judetean Timis. A aparut proiectul privind descentralizarea in care s-a propus trecerea acestor tabere la nivelul judetului. Din ce stiu eu acest proiect cu descentralizarea se va relua, dar noi facem demersurile sa preluam taberele la nivelul judetului„, a declarat Calin Dobra.

CITESTE SI: Se muta, in sfarsit. Schimbare importanta intr-una dintre marile piete din Timisoara 

Consilierii judeteani au solicitat Asociatiei pentru promovarea si dezvoltarea Turismului sa intocmeasca o strategie de promovare a acestor tabere astfel incat atunci cand nu sunt ocupate de elevi, sa se poata face aici turism de weekend.

CITESTE SI: Tunelul iubirii a inflorit la Timisoara! Cat poate fi de frumos orasul primavara! VIDEO! 

In prezent, doar doua dintre tabere sunt functionale, cea de la Poeni Strambu si cea de la Cheveresu Mare. Tabara de la Bogda este intr-o stare avansata de degradare si necesita investitii pentru a fi functionala.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...