Noutati :

Sute de persoane au depus cereri pentru eliberarea de carti de identitate la Timisoara de alegeri. VEZI FOTO!

9 decembrie, 2012 - 02:55 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Sute de timisoreni au depus cereri pentru eliberarea de carti de identitate in acest weekend, profitand de programul de lucru de alegeri al angajatilor Directiei de Evidenta a Persoanelor din cadrul Primariei Timisoara.

Sambata au fost eliberate 167 de noi carti de identitate si 10 acte de identitate provizorii si au fost depuse aproximativ 100 de cereri. Astazi, pana la ora 14, au fost eliberate peste 100 de noi carti de identitate si 2 provizorii”, ne-a spus Radu Lazea, din cadrul Directiei de Evidenta a Persoanelor.

Daca unele persoane, care au avut buletinele expirate, au cerut acte noi ca sa poata vota, altii au profitat de orarul de lucru in weekend pentru a-si schimba actele expirate intr-un timp cat mai scurt si a evita o amenda.

Unii dintre cei care au venit la sediul Directiei au recunoscut ca au depus cererile pentru eliberarea de noi buletine in timpul acestei saptamani pentru ca fie se apropiau de data expirarii documentului, fie a expirat deja.

Am vrut sa-mi scot buletinul zilele astea pentru ca in timpul saptamanii e o aglomeratie aici… Acum e lejer, nu se inghesuie nimeni si nici nu prea stai la coada. Am depus cererea pentru un nou buletin joi si, dupa ce am citit in ziare ca este deschis, am venit astazi sa-l iau”, ne-a spus Vasile Baltean, unul dintre timisorenii prezenti la sediul Directiei de Evidenta a Populatiei.

Persoanele care au depus duminica cereri pentru eliberarea de noi carti de identitate, le vor putea ridica pe acestea dupa ora 18. „Noi suntem aici pana la ora 21, cand se inchid si urnele de vot”, a completat Radu Lazea.

Foto: Virgil SimonescuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...