Noutati :

Surprize pe unul dintre marile santiere din Timisoara. Descoperirea facuta de muncitori nu apare in arhive

6 octombrie, 2017 - 01:22 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Lucrarile la pasajele Popa Sapca si Jiul au intrat in linie dreapta si pana la sfarsitul anului am putea circula liber prin ambele pasaje. Pe unul dintre santiere insa, muncitorii au avut o surpriza.

CITESTE SI: Ce se intampla cu cea mai scumpa autostrada din Romania, Lugoj – Deva lot 2? Anuntul ministrului Transporturilor la Timisoara 

Pasajul Jiul este din ce in ce mai aproape de finalizare din cate spune primarul Nicolae Robu, si chiar daca vremea este potrivnica, lucrarile ar putea fi incheiate in cateva saptamani.

S-a facut betonarea la cea de-a 4-a banda de la Jiul. S-a turnat primul strat de beton, s-a facut reteaua de degivrare, si s-a turnat betonul. In perioada urmatoare se va face aceeasi operatiune la banda 5. Intre timp se va lucra la bretele. In mod normal nu or fi ploi asa multe incat sa nu se poata termina in 2 saptamani„, a declarat primarul Nicolae Robu.

La Popa Sapca lucrarile in pasajul propriu zis merg struna, spune primarul, insa muncitorii au facut o descoperire inedita in apropierea pasajului.

La Popa Sapca s-au betonat toate cele 6 benzi in pasajul propriu-zis. S-a asfaltat in mare parte strada Popa Sapca, s-a turnat un prim strat si pe Antenei pana unde incepe Demetriade. Aici nu se poate face betonarea, pentru ca mai sunt interventii de facut la utilitati. S-au descoperit si acolo un canal si un camin imens de care nu se stia. A fost vorba doar de o diferenta de cote, dar canalul este utilizabil. Daca in arhive ar fi aparut acel canal, proiectantul ar fi stiut si nu ar mai fi aparut aceasta surpriza”„, a declarat primarul Nicolae Robu.

CITESTE SI: Cat de greu poate fi sa devii politist local la Timisoara 

Primarul Nicolae Robu nu a putut estima cu cat ar putea fi intarziate lucrarile din cauza acestei noi descoperiri, insa da asigurari ca pana la finele anului se va putea circula cu masina pe sub pasajul Popa Sapca.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Cum dracu nu apare nicaieri ,depinde de ” specialistii” din proiectare de a studia amplasamentul dar cine sa se puna sa caute retelele doar ai manageri de proiect

  2. Eu nu inteleg de ce il tot citati pe primatul asta cand e vorba de santiere…. Sunt firme, au diriginti de santier, responsabili etc….

    Il afceti sa se simta mai telectual decat e.