Surpriza pentru doamne si domnisoare, de 1 martie, la Muzeul National al Banatului din Timisoara

TIMISOARA. Muzeul National al Banatului le rasfata pe doamne si domnisoare la inceput de primavara.

CITESTE SI: ‘Spatiul de Cultura’ – hub cultural si educational al Timisoarei – Capitala Europeana a culturii in 2023, o reusita marca Initiativa in Educatie 

Astfel, de 1 martie, femeile de toate varstele care vor sa viziteze expozitiile Muzeului National al Banatului vor avea intrarea gratuita.

Vineri, 1 Martie, Muzeul National al Banatului vine cu un cadou special de Martisor: intrare gratuita pentru doamne si domnisoare! Urari de bine si o primavara insorita din partea echipei MNaB!” au transmis reprezentantii Muzeului pe pagina de Facebook.

Doamnele si domnisoarele vor avea ce sa vada. La etajul 1 al Bastionului Theresia este deschisa pana duminica „CyberMoon: Exploring Art in the Age of Robotics”, o expozitie care imbina arta si tehnologia, si in care exponatele au fost create de 20 de elevi ai Colegiului National C.D. Loga, in colaborare cu Facultatea de Arte si Design.

Pe langa aceasta, vor putea fi vizitate si alte 7 expozitii cu tematici diferite:
Expozitia „Istoria militara a Banatului” – (Bastionul Maria Theresia, parter)
Expozitia Stefan Popa Popa’s (Bastionul Maria Theresia, parter)
Expozitia „Spatiile Oravitzan” (Bastionul Maria Theresia, etajul I)
Expozitia „Logics and shapes” (Bastionul Maria Theresia, parter)
Expozitia „Garana 2023” – Atelier de creatie (Bastionul Maria Theresia, mansarda B2)
Expozitia „Obiecte. Istorie. Muzee. Arme albe din colectia Muzeului National al Banatului”, (mansarda B1 a Bastionului Maria Theresia)
Expozitia „Arme care au faurit Romania”, (mansarda B1 a Bastionului Maria Theresia)

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.