Noutati :

Surpriza mare pentru angajatii din Primaria Timisoara. Ce le cumpara Nicolae Robu?

20 august, 2015 - 09:53 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Vesti bune pentru… angajatii Primariei Timisoara. Conducerea municipalitatii a decis sa cumpere calculatoare noi: 75 la numar, plus doua computere All-In-One.

Primaria Timisoara a publicat recent pe SEAP o invitatie de participare pentru un contract de achizitii publice pentru Furnizare echipamente IT – 75 de computere desktop cu monitor si 2 computere All-In-One. Pune la bataie aproximativ 233.000 de lei, fara TVA, adica putin peste 65.000 de euro, cu tot cu TVA. Suma alocata ar putea sa scada in urma licitiatiei.

Firmele interesate puteau depune oferte pana in 18 august, urmand ca in 120 de zile de la termenul limita de primire a ofertelor sa fie declarata societatea castigatoare. Va castiga „oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic”, se arata in invitatia de participare trimisa la SEAP inca din 3 august.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Poate le cumpara si licente de Win de la Dinu Pescariu, am auzit ca le da la oferta.

  2. D.p.d.v. economic solutia cea mai avantajoasa este ” a nu se cumpara nimic”.