Noutati :

Super Rally, la cea de-a V-a editie! Cea mai asteptata etapa din Campionatul Judetean de Automobilism Timis va avea loc in week-end

21 august, 2013 - 09:38 AM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0

Etapa cu numarul sase din Campionatul Judetean de Automobilism Timis propune si in acest an un raliu unic in Romania care va parcurge mai multe orase si va cuprinde nu mai putin de cinci probe speciale.

Startul va fi dat odata cu Superspeciala de la Timisoara, vineri de la ora 16, in parcarea de pe strada Standului. Apoi, in aceeasi locatie, sambata dimineata, cu incepere de la ora 9 se va disputa si cea de-a doua proba speciala din cadrul „Super Rally”.
Intrecerea automobilistica va continua in aceeasi zi in alte trei orase. Concurentii se vor deplasa spre Lugoj, unde este programata a treia ‘speciala’, cu pornire de pe stada Tesatorilor. Va urma PS4 in Deva, in parcarea Galeria Real 1, iar etapa se va  incheia la Hunedoara cu proba speciala ce se va desfasura in sensul giratoriu de pe bulevardul Dacia.
Super Rally 2013 este organizat de Comisia de Automobilism si Karting Timis si ACR Timis, in colaborare cu ACR Hunedoara, Auto Club Rally Timis si Universal Consulting.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor