A sunat clopotelul si in scolile din comunele si satele din judetul Timis. Si gradinitele si-au deschis deja portile! VEZI FOTO cu prima zi de scoala din Sandra, Uihei, Becicherecul Mic sau Biled!

TIMIS. Festivitati de inceput de an scolar au avut loc, astazi, si in scolile din mediul rural. Si aici, la fel ca in Timisoara, elevii s-au imbracat cu cele mai frumoase haine si si-au pus in spate ghiozdanul cel nou.

Unii s-au bucurat de reintalnirea cu colegii, altii au facut cunostinta pentru prima data cu cei care urmeaza sa le fie colegi in urmatorii patru ani. Asa a inceput noul an scolar la sate.

Emotionati, prichindeii s-au trezit foarte devreme, s-au imbracat frumos, unii si-au pus uniforme scolare si si-au pregatit de cu seara ghiozdanul, cartile si caietele pentru prima lor zi de scoala. Invatatoarele si profesoarele au primit brate de flori si si-au intampinat cu caldura viitorii elevi.

Si in gradinite a inceput noul an scolar. Prichindeii au facut cunoastinta atat cu doamnele educatoare, cat si cu salile de clasa, acolo unde se vor juca si unde vor invata sa tina stiloul in mana pentru prima data.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.