Noutati :

Studentii si absolventii sunt invitati, la Timisoara, la targul de cariere JobShop 2013!

20 aprilie, 2013 - 01:04 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Cel mai mare targ de job-uri pentru studenti si absolventi si-a deschis portile la Timisoara.  Peste 30 de companii asteapta sa-i cunoasca pe tinerii dornici sa exploreze oportunitatile pentru cariera lor viitoare.

BEST Timisoara organizeaza JobShop, unul dintre cele mai mari evenimente de cariera pentru studenti in perioada 20- 26 aprilie, la Centrul Regional De Afaceri din Timisoara din apropierea campusul universitar.

Este un eveniment national de cariera  care se desfasoara la Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara. In Timisoara evenimentul a ajuns la cea de-a 20-a editie in acest an. Vom avea, in cadrul JobShop tot felul de dezbateri, prezentari de companii, iar in 22-23 aprilie 30 de companii isi vor monta standurile. In ultimile doua zile vom organiza vizite in companii„, a declarat Teodor Suhan, unul dintre organizatori.

La deschiderea Job Shop a fost si omul de afaceri Ovidiu Sandor.

Aici este vorba despre o istorie personala. Am fost in echipa care a organizat primul JobShop, in anul 1993. Dupa 20 de ani, acest eveniment isi continua traditia„, a  declarat Sandor.

JobShop este cel mai mare eveniment national de cariera a carui traditie este dusa mai departe an de an de catre BEST Timisoara.

Foto: Virgil SimonescuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...