Noutati :

Studentii de la Universitatea de Vest din Timisoara, poftiti la masa la noua cantina cu meniuri la preturi… studentesti

27 martie, 2013 - 02:15 PM
Autor: Catalin Radu      
Categorie: SOCIAL
3

TIMISOARA. Studentii de la UVT si profesorii lor pot servi o masa calda in noul restaurant deschis exact in fosta cantina a universitatii, acum camin al Facultatii de Drept. Meniurile au preturi adaptate buzunarelor studentesti.

Potrivit rectorului Universitatii de Vest din Timisoara, Marilen Pirtea, in noua cantina pot servi masa 100 de persoane deodata, iar oferta este adaptata pentru orice buget.

”Spatiul nefolosit de la parterul fostei cantine a UVT s-a transformat intr-un modern restaurant studentesc. Eram singura universitate care nu oferea astfel de servicii, iar acesta este primul pas pe care il facem pentru imbunatatirea conditiilor studentilor. Vor mai exista si alte inaugurari de acest gen. Am insistat pentru calitate si igiena, iar oferta de preturi este adaptata nevoilor studentilor”, a declarat rectorul UVT.

”Venim cu preturi mai mult decat bune. Spre exemplu, studentii pot servi meniul zilei, care contine un fel principal, o garnitura si o salata, cu doar 8,5 lei”, a spus Cristian Sertea, reprezentant al firmei partenere.

Universitatea nu a investit bani in amenajarea spatiului, igienizarea si dotarea acestuia fiind facute de societatea comerciala care deserveste restaurantul studentesc. Conducerea UVT doreste sa mai deschida, in viitor, alte restaurante studentesti in facultatile aflate la distante mai mari de Complex, cum ar fi Artele sau Economia.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Sa-i spuna cineva lui Pirtea ca in sala lui pot sa manance 100 de persoane si nu sa „serveasca masa”. Masa o servesc chelnerii!

    • SERVÍ, servesc, vb. IV. 1. Tranz. A îndeplini anumite funcții, însărcinări, datorii față de cineva; a sluji.

      Astept demult ca cineva sa-i zica asta.

    • Asa-i;mananca acolo,nu servesc masa!