Studentii de la Agronomie din Timisoara au iesit in strada pentru apa calda in camine

Protest spontan! Peste 200 de studenti de la Universitatea de Stiinte Agricole a Banatului au iesit in fata  rectoratului de la USAB nemultumiti ca nu au apa calda si caldura in camine. Vreme de un ceas tinerii au scandat: Hotii!, Vrem apa calda! Unde-s banii? Studentii sunt furiosi ca in urma cu doua zile li s-au pus afise in camine prin care erau informati ca apa calda se va da cu program, cateva ore pe zi. Acestia sustin insa ca si pana atunci vedeau apa calda destul de rar. Mai mult, la etajele superioare ale caminelor din campus nici apa rece nu urca pentru ca nu are presiune. Tinerii au facut un mars de la Rectorat pana la centrala termica a complexului, apoi s-au intors si au intrat in Aula unde spera ca cineva din conducerea Universitatii va veni sa stea de vorba cu ei. Intre timp, in campusul de la USAB si-au facut aparita cateva echipaje de jandarmi si politisti. Acestia  supravegheaza multimea  pentru a se asigura ca nu se vor produce incidente. UPDATE 1: Unul dintre administratorii de camin le-a explicat tinerilor ca a fost dat drumul la apa calda, insa acestia nu vor sa incheie protestul. Studentii asteapta ca cineva din conducere sa le promita ca se va renunta la rationalizarea apei calde, intrucat, spun ei, sunt la zi cu plata  cazarii in caminele campusului de la Universitatea de Stiinte Agricole. UPDATE 2: Prorectorul USAB si decanul de la Medicina Veterinara au mers in mijlocul studentilor pentru a sta de vorba cu ei.  Profesorii i-au rugat pe tineri sa renunte la protest si au calmat spiritele.  I-au anuntat ca problema apei calde si a caldurii a fost rezolvata, asa ca studentii s-au intors in camerele lor. [nggallery id=65]

Protest spontan! Peste 200 de studenti de la Universitatea de Stiinte Agricole a Banatului au iesit in fata  rectoratului de la USAB nemultumiti ca nu au apa calda si caldura in camine.
Vreme de un ceas tinerii au scandat: Hotii!, Vrem apa calda! Unde-s banii? Studentii sunt furiosi ca in urma cu doua zile li s-au pus afise in camine prin care erau informati ca apa calda se va da cu program, cateva ore pe zi.

Acestia sustin insa ca si pana atunci vedeau apa calda destul de rar. Mai mult, la etajele superioare ale caminelor din campus nici apa rece nu urca pentru ca nu are presiune.

Tinerii au facut un mars de la Rectorat pana la centrala termica a complexului, apoi s-au intors si au intrat in Aula unde spera ca cineva din conducerea Universitatii va veni sa stea de vorba cu ei.

Intre timp, in campusul de la USAB si-au facut aparita cateva echipaje de jandarmi si politisti.

Acestia  supravegheaza multimea  pentru a se asigura ca nu se vor produce incidente.

UPDATE 1: Unul dintre administratorii de camin le-a explicat tinerilor ca a fost dat drumul la apa calda, insa acestia nu vor sa incheie protestul.

Studentii asteapta ca cineva din conducere sa le promita ca se va renunta la rationalizarea apei calde, intrucat, spun ei, sunt la zi cu plata  cazarii in caminele campusului de la Universitatea de Stiinte Agricole.

UPDATE 2: Prorectorul USAB si decanul de la Medicina Veterinara au mers in mijlocul studentilor pentru a sta de vorba cu ei.  Profesorii i-au rugat pe tineri sa renunte la protest si au calmat spiritele.  I-au anuntat ca problema apei calde si a caldurii a fost rezolvata, asa ca studentii s-au intors in camerele lor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Bietii de ei, stau acolo ca in grajd: fara apa, fara caldura…