Noutati :

START pentru Rally-Kart Dumbravita!

26 iunie, 2015 - 01:33 PM
Autor: Daniel Neacsu      
Categorie: SPORT
0

Sambata, 27 iunie, de la ora 10 se da startul celei de a IV-a editie a Rally-Kart Dumbravita, in organizarea Comisiei de Automobilism si Karting Timis impreuna cu Consiliul Local si Primaria Comunei Dumbravita.
Aceasta runda conteaza pentru etapa a V-a din Campionatul de Automobilism Timis si va numara la start peste 30 de concurenti. Pilotii se vor intrece pe traseul: Károly Kós-Gheorghe Doja-Zoltán Franyó, apoi concursul se va muta pe terenul viran din capatul strazii Mures.

Ca de obieci, se vor organiza etape din cadrul campionatului de automobilism, dar si din cel de karting.

“Mentionam ca acest gen de concurs, automobilistic si de karting, ca etapa intr-un campionat, este la a patra editie in comuna Dumbravita si, prin aceasta comuna timiseana este printre singurele comune din Romania in care a devenit o traditie organizarea integrala a unei competitii de rally-sprint, avand un loc bine stabilit in selectul cerc de localitati romanesti organizatoare de curse auto”, spun organizatorii.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...