Noutati :

Start la inscrieri pentru comercianti, la Targul de Craciun din Timisoara

25 septembrie, 2018 - 01:40 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Pregatirile pentru Targul de Craciun din acest an incep inca din luna septembrie, la Timisoara. Comerciantii interesati sa isi expuna marfa pe tarabele ce vor strajui Piata de sarbatori sunt asteptati sa depuna cererile de autorizare.

CITESTE SI: Invaluita in fum de gratare si pastrama? In Piata Victoriei din Timisoara se muta Festivalul Vinului. Nicolae Robu: Va fi mai elevat. Hamsia ramane interzisa 

Targul de Craciun din acest an se va desfasura in perioada 1 decembrie 2018 si 6 ianuarie 2019, iar casutele vor fi expuse in Piata Victoriei si in parcarea Modex.

Expozantii interesati de participarea la Targul de Craciun vor trebui sa depuna, in intervalul 1 – 15 octombrie 2018, la Casa de Cultura a Municipiului Timisoara, str. Miron Costin nr. 2 (orar: luni – vineri 11.00 – 15.00), urmatoarele documente:

– formular (word) de participare la Targul de Craciun
– CD cu poze si lista produselor comercializate
– copie xerox dupa actele firmei
– certificat de calitate sau orice alt document care atesta calitatea si specificul produselor comercializate
– copie contract de colectare uleiuri si grasimi alimentare uzate, incheiat cu un operator economic specializat
– copie contract de colectarea si evacuarea a deseurilor, incheiat pe perioada targului cu o societate specializata

De asemenea, expozantii care comercializeaza produse alimentare au nevoie de avizul prealabil al Directiei Sanitar Veterinare.

Totodata, pentru buna functionare a activitatii, trebuie precizate detaliile referitoare la logistica necesara (curent electric, apa si altele).

In urma selectiei, vor fi admise cele mai bune dosare inscrise, astfel incat oferta targului sa fie cat mai atractiva și mai diversificata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Si pentru a inchiria acele casute trebuie platit? Si daca da, ce suma?