Start in Campionatul national de baschet Divizia B

Baschetbalistii de la BC Timba Timisoara sunt in focuri zilele acestea. La sfarsitul saptamanii incepe Campionatul national de baschet Divizia B. Sambata, la Sala Olimpia, de la ora 15.00, Timba intalneste BC Timisoara 2, echipa satelit a prim-divizionarei cu acelasi nume, in derby-ul local. Campionatul se desfasoara pe sistemul tur, turnee, retur, urmand ca primele doua echipe clasate sa mearga mai departe la turneul semifinal unde vor intalni echipele fruntase din celelate 2 serii ale campionatului. Primele 4 echipe de la turneul semifinal vor intra la turneul final de promovare in divizia A, primele doua jucand in prima liga din sezonul viitor. BC Timba face parte din seria 1 alaturi de cealalta echipa din oras si de CS Gaz Metan Medias 2, CS Phoenix Corona Brasov, CS U-Mobitelco Cluj Napoca 2 si BC Mures Targu Mures 2. BC Timba s-a intarit in aceasta vara, transferand  7 jucatori de valoare avand ca obiectiv turneul final! Intrarea la meciul de sambata, 6 noiembrie, la Sala Constantin Jude, de la ora 15.00 este libera.

Baschetbalistii de la BC Timba Timisoara sunt in focuri zilele acestea. La sfarsitul saptamanii incepe Campionatul national de baschet Divizia B.

Sambata, la Sala Olimpia, de la ora 15.00, Timba intalneste BC Timisoara 2, echipa satelit a prim-divizionarei cu acelasi nume, in derby-ul local.

Campionatul se desfasoara pe sistemul tur, turnee, retur, urmand ca primele doua echipe clasate sa mearga mai departe la turneul semifinal unde vor intalni echipele fruntase din celelate 2 serii ale campionatului.

Primele 4 echipe de la turneul semifinal vor intra la turneul final de promovare in divizia A, primele doua jucand in prima liga din sezonul viitor.

BC Timba face parte din seria 1 alaturi de cealalta echipa din oras si de CS Gaz Metan Medias 2, CS Phoenix Corona Brasov, CS U-Mobitelco Cluj Napoca 2 si BC Mures Targu Mures 2.

BC Timba s-a intarit in aceasta vara, transferand  7 jucatori de valoare avand ca obiectiv turneul final!

Intrarea la meciul de sambata, 6 noiembrie, la Sala Constantin Jude, de la ora 15.00 este libera.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.