‘Spitalul Nostru’, proiect dezvoltat de Spitalul Judetean din Timisoara, in parteneriat cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis

TIMISOARA. O serie de activitati vor fi organizate, in viitor, ca urmare a semnarii unui acord de parteneriat intre Spitalul Judetean din Timisoara si CCIAT. Mai exact, in cadrul unui nou proiect, numit ‘SPITALUL NOSTRU’, cele doua institutii isi dau mana pentru a realiza actiuni de sustinere si promovare in randul comunitatii economice.

Proiectul “SPITALUL NOSTRU” este dezvoltat de Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara (SCJUT), cel mai mare spital și obiectiv de importanță strategică din zona de vest a României, care acoperă aproape în totalitate spectrul de specialități medico-chirurgicale, atât în perioadele cu activitate obișnuită cât și în situații speciale.

Proiectul își propune îmbunătățirea atitudinii și comunicării între medici, pacienți și comunitate, precum și modernizarea infrastructurii și dotării cu echipamente de ultimă generație, care să sporească eficienta si calitatea serviciilor, dar și eficacitatea personalului medical.

Se dorește, de asemenea, continuarea și dezvoltarea implicării spitalului, împreună cu ONG-urile din domeniul medical, în viața comunității, prin proiecte care țintesc responsabilizarea socială.

Semnarea Acordului de Parteneriat între CCIAT și SCJUT are ca scop crearea cadrului favorabil pentru organizarea în comun de acțiuni de susținere și promovare în beneficiul comunității de afaceri: acțiuni de lobby la nivel guvernamental, conferințe cu tematici specifice, conferințe de presă, seminarii de educație medicală, caravane de informare. CCIAT a transmis spre firme o “invitație la solidaritate” de implicare activă în proiect care oferă acestora o serie de servicii constând în cursuri de resuscitare și prim-ajutor cu certificarea calității de salvator, caravane pentru evaluarea stării de sănătate a persoanelor vulnerabile etc.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.