Spectacolul pe malul lacului Surduc. Masini turate intr-un concurs de traditie in judetul Timis. Foto

TIMIS. Mult asteptatul concurs automobilistic VTM TRAIAN VUIA-lac SURDUC 2023, unul din cele mai de traditie concursuri auto romanesti, s-a desfasurat si anul acesta sub auspiciile principiilor de fair-play si sportivitate, fiind o mare reusita, apreciat maxim de numerosul public prezent.

Vremea perfecta pentru sportul automobilistic, andrenalina dusa la extrem, dorinta acerba de a invinge au facut din acest concurs un eveniment de exceptie, culminand cu victoria binemeritata, pentru prima oara in cariera sa de sportiv auto in Viteza pe Traseu Montan a pilotului Claudiu Popa (Opel Kadett), care a castigat si clasa 3. Acesta a fost urmat in clasamentul general de Marius Giurisici (Honda Civic), invingator si la clasa 1.

Locurile 3 la OPEN si 1 la clasa 2 au fost ocupate de pilotul din Alba Iulia, Elisei Groza (Honda Civic), dar cu emotii, la ultima mansa de concurs abandonand din cauza motorului, lasand ulei pe traseu, ceea ce a dus si la oprirea si anularea ultimei manse de concurs.

Seria de abandonuri spectaculoase a continuat cu iesirile in decor la mansa de recunoastere a lui Darius Bulearca (Renault Clio), la prima mansa de concurs din cauza unei probleme tehnice a lui Christian Perescu(Seat Ibiza) si defectiunea motorului la mansa de antrenamente cronometrate a lui Zdravco Stoianov (Opel Kadett).

CLASAMENTE

Clasa 1
1. Marius Giurisici – Honda Civic
2. Csaba Kovacs – Citroen C2
3. Adrian Lupulescu – Suzuki Swift

Clasa 2
1. Elisei Groza – Honda Civic Clasa 3
1. Claudiu Popa – Opel Kadett
2. Albert Baru – Peugeot 206

Open
1. Claudiu Popa – Opel Kadett
2. Marius Giurisici – Honda Civic
3. Elisei Groza – Honda Civic

Echipe auto
1. CSC DUMBRAVITA
2. CONDOR RALLY TEAM

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...