Spectacol pe patru roti la Raliul Timisoarei. Un copilas de 8 ani, lectii de fair-play

Concursul auto&karting “Grand Prix Aninoasa Timisoara 2022”, contand ca etapa a IX-a din Campionatul de Automobilism & Karting & Drift Timis 2022 editia, XXIII, si desfasurat in capitala Banatului, a fost o adevarata fiesta a sportului cu motor din Vestul tarii.

A adunat la start peste 30 de echipaje, cam cele mai bune din aceasta parte de tara, iar acestea nu au dezamagit, realizand un spectacol deschis si spectatorilor. Organizatorii, Asociatia Auto Club Rally Timisoara, sub egida F.R.A.S. s-au intrecut  in organizarea unei competitii de top, care a pus la incercare, dar a si aratat maiestria concurentilor.

Dupa o batalie superba intr-un total spirit de fairplay si sportivitate, cel mai bun timp al concursului a fost realizat de pilotul Tiberiu Florescu pe un Ford Focus. Driftul a ridicat la maxim andrenalina celor prezenti, iar micutii kartisti au facut adevarate furori printre iubitorii acestui sport. Gestul extraordinar al micutului pilot de karting Matteo Damian, in varsta de doar 8 ani, care i-a imprumutat kartul lui copilasului Deian Marcu, acesta din urma castigand la acea sectiune, este de apreciat. El a si fost ovationat la scena deschisa de numerosul public prezent.

Sectiunea Karting
Eco-Karting:
1.Parvan Rares
2.Popescu Ana-Maria
3.Pavlov Dominic
Karting:
1.Marcu Deian
2.Baru Eduard
3.Damian Matteo
Karting Super-Sport:
1.Negrescu Adrian
Echipe karting :
CSC Dumbravita Karting Team

Clasa 1
1.Giurisici Marius – Honda Civic
2.Saucan Victor – Honda Civic
3.Ianas Petru- Opel Corsa
Clasa 2
1.Mihoc Sorin-Diana Mihai – Renault Clio
2.Curelaru Marius – Opel Astra
3.Stoianov Zdravco – Stoianov Ivan – Opel Kadett
Clasa 3
1.Florescu Tiberiu – Ford Focus
2.Baru Cosmin-Baru Albert – Vw Golf
3.Tirla Sergiu – Bmw E36
Clasa feminin
1.Floresc Roxana – Citroen DS3
1.Czili Beatrice – Ford Fiesta
1.Pascu Florina – Ford Fiesta
Clasa Juniori
1.Baru Albert – Suzuki Swift
Echipe
1.SPECAR
2.CSC DUMBRAVITA RALLY TEAM
3.GIROC RALLY TEAM
Sectiunea Drift
1.Tirla Sergiu – Bmw E30

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...