Opinia Timisoarei

Sosea moderna care va lega Mosnita Noua de Ghiroda, langa Timisoara. Consiliul Judetean Timis preia drumul comunal 

TIMISOARA. Un nou drum de legatura intre doua dintre cele mai mari comune de la marginea Timisoarei urmeaza sa fie realizat de Consiliul Judetean Timis. Este vorba despre o sosea care va fi construita intre Ghiroda si Mosnita Noua, astfel incat cei care circula in zona sa nu mai fie nevoiti sa ocoleasca, fie prin Timisoara, fie prin Bucovat si Remetea.

CITESTE SI: Taxele si impozitele locale platite din nou la Posta, la Timisoara. De cand vor putea fi achitate 

Pentru a putea realiza investitia, Consiliul Judetean a solicitat preluarea in patrimoniu a drumul comunal actual, care leaga Mosnita Veche si Ghiroda, pentru ca apoi sa il transforme in drum judetean si sa il reabiliteze.

Pregatim conectarea comunelor Mosnita Noua si Ghiroda, parte din varianta de ocolire a Timisoarei. Am semnat, la Mosnita, in cadrul unei intalniri cu primarul, viceprimarul si consilierii locali, proiectul de hotarare pentru solicitarea drumului comunal Mosnita Veche – Ghiroda. Au existat provocari birocratice mari, dar iata ca e posibila acum trecerea acestui drum in patrimoniul Consiliului Judetean. Realizarea studiului de fezabilitate si proiectul tehnic vor reprezenta o prioritate in perioada imediat urmatoare” a anuntat presedintele Consiliului Judetean Timis, Alin Nica.

Exit mobile version