Sosea moderna care va lega Mosnita Noua de Ghiroda, langa Timisoara. Consiliul Judetean Timis preia drumul comunal 

TIMISOARA. Un nou drum de legatura intre doua dintre cele mai mari comune de la marginea Timisoarei urmeaza sa fie realizat de Consiliul Judetean Timis. Este vorba despre o sosea care va fi construita intre Ghiroda si Mosnita Noua, astfel incat cei care circula in zona sa nu mai fie nevoiti sa ocoleasca, fie prin Timisoara, fie prin Bucovat si Remetea.

CITESTE SI: Taxele si impozitele locale platite din nou la Posta, la Timisoara. De cand vor putea fi achitate 

Pentru a putea realiza investitia, Consiliul Judetean a solicitat preluarea in patrimoniu a drumul comunal actual, care leaga Mosnita Veche si Ghiroda, pentru ca apoi sa il transforme in drum judetean si sa il reabiliteze.

Pregatim conectarea comunelor Mosnita Noua si Ghiroda, parte din varianta de ocolire a Timisoarei. Am semnat, la Mosnita, in cadrul unei intalniri cu primarul, viceprimarul si consilierii locali, proiectul de hotarare pentru solicitarea drumului comunal Mosnita Veche – Ghiroda. Au existat provocari birocratice mari, dar iata ca e posibila acum trecerea acestui drum in patrimoniul Consiliului Judetean. Realizarea studiului de fezabilitate si proiectul tehnic vor reprezenta o prioritate in perioada imediat urmatoare” a anuntat presedintele Consiliului Judetean Timis, Alin Nica.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Băăă……faceti voi legatura cu autostrada !!! Pai nu vine centura de sud , pe langa Mosnita

  2. Bine ar fi să termine odată ce au început vreau să zic aia interminabilă la autostradă că de restul proiectelor cu care sa bătut în piept nici nu mai are rost să vorbim.

  3. …superrr … cunosc drumul pietruit putin paralel cu drumul boilor …. pe cand se face si drum ocolitor mosnita veche???? cel care este deja in PUD …. cel care porneste din curba imediat dupa ce iesi din bucovat si vine prin spatele casei cu curtea imensa care vinde copaci plante arbusti etc etc …. si se intinde prin spate m veche si va da in centura langa padure???????

  4. E clar,dacă a zis Alin „Nimica”asta,atunci nu o să vedem acest proiect realizat în viitorul apropiat. A mai făcut acest mincinos și drumul de la Dumbrăvița -Giarmata,urcarea pe A1,poarta de intrare în Timișoara,și acum arată ca după bombardament !!!!

  5. Au mai început amaratii ăștia și drumul de la Moșnița la Giroc și au de peste un an de zile în proiectare acest drum, o utlia, practic un drum care există deja și îi mai trebuie 4 km de asfalt. Deci până se apuca Alin Nimica de Ghiroda-Moșnița schimbam deceniul. Sa ne zică domnu Alin Nimica daca s-a făcut și recepția la extinderea aia cu care se lauda de la Moșnița, și ce mentiuni au fost. Copacii morți toți, pista și trotuarul crăpate deja in multe locuri, stâlpi de iluminat strâmbi, gurile de canal incep sa se lase etc etc.

  6. cand a plecat fostul sef CJT le-a lasat 5 chestii majore contracte in derulare – largire drum aeroport, largire Mosnita, largire Giarmata, drum nou spre autostrada de la iesirea spre Arad, proiect drum nou intre aeroport si iesirea de autostrada de la Remetea. In 2 ani au terminat doar cel din Mosnita si cel spre aeroport care erau avansate in 2020. Celelalte 3 sunt blocate sau intarziate. In 2 ani, de cand Bolojan este presedinte la CJ Oradea, a demarat proiecte noi: centura Sanmanrtin-Felix, centura Beius-Stei, centura Osorhei, centura Alesd, si inca o centura noua pentru Oradea care deja are centura cu 4 benzi dar e cam aproape de oras asa ca mai fac una ceva mai departata. Si se pregateste si Autostrada/DX Oradea-Arad. Alin Nica in 2 ani a reusit sa preia 2 drumuri judetene langa oras si promite sa le modernizeze candva