Noutati :

Si Universitatea de Vest isi pune spatiile de cazare la dispozitia medicilor din Timisoara, in pandemie de coronavirus

31 martie, 2020 - 12:25 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Dupa ce Universitatea Politehnica din Timisoara a anuntat ca se alatura demersurilor de sprijinire a medicilor care lupta pentru combaterea coronavirusului si pune la dispozitia personalului medical camere la Casa Politehnicii 2, iata ca si Universitatea de Vest sare in ajutorul Spitalului Judetean.

CITESTE SI: Au construit un zid ca sa opreasca raspandirea coronavirusului. Masuri fara precedent la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Timisoara. Video 

UVT raspunde solicitarii transmise de catre Spitalului Clinic Judetean de Urgenta „Pius Brinzeu” Timisoara, care a cerut spatii de cazare intr-un camin cat mai apropiat de spital, cu o capacitate estimata de 30 de camere, in care sa se afle un mediu adecvat si propice pentru cazarea personalului medical si auxiliar angajat al spitalului.

Universitatea de Vest va oferi spatiile de cazare din cadrul Caminului Facultatii de Drept a UVT.

UVT se mobilizeaza, in aceasta perioada critica, pentru a sustine in cele mai bune conditii furnizarea tuturor serviciilor suport necesare cadrelor didactice si studentilor, pentru a desfasura intr-un ritm normal activitatile didactice in regim online, dar este prezenta, cu toate capacitatile de care dispune, si in cele mai urgente si importante masuri care vin in sprijinul intregii comunitati locale, in aceste zile dominate de constrangeri si limitari, datorate crizei epidemiologice. Ne exprimam, in acest sens disponibilitatea de a oferi catre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta „Pius Brinzeu” Timisoara spatiile de cazare din cadrul Caminului Facultatii de Drept a UVT, pe care il consideram adecvat pentru primirea cadrelor medicale si auxiliare ale spitalului, in aceasta perioada de intense solicitari si restrictii‘, spune rectorul UVT Marilen Pirtea.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...