Universitatea Politehnica Timisoara isi pune spatiile de cazare la dispozitia medicilor

TIMISOARA. Universitatea Politehnica s-a alaturat demersurilor de sprijinire a medicilor care lupta pentru combaterea coronavirusului, la Timisoara.

CITESTE SI: Alti iresponsabili disparuti din izolare, la Timisoara si in judet. A plouat cu amenzi pentru cei iesiti pe strazi fara declaratii si adeverinte 

Conducerea institutiei a hotarat sa puna la dispozitia tuturor celor care fac parte din sistemul medical locuri de cazare. Astfel, personalul medical care solicita serviciul va putea sta gratuit la Casa Politehnicii 2.

Demersul a fost facut in contextul Ordonantelor Militare care prevad ca angajatii din sistemul sanitar sa poata beneficia de cazare in spatii puse la dispozitie de autoritati, pentru a-si proteja familiile de infectarea cu Covid-19.

 

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. traducere pentru moroni a ordonantei : statul nu doar ca da bani pentru cazarea medicilor ca sa ii protejeze pe ei si familiile lor + sistemul de sanatate, statul ofera bani in felul asta,indirect, si mediului privat hotelier ca sa il tina in viata pe perioada crizei, nu ca sa va transferati voi fondurile dintr-un minister in altul si sa va pupati in cur in fata presei.