Sfarsit de luna aglomerat pentru sportivii de la CSC Ghiroda si Giarmata Vii, care participa la puternice competitii internationale

TIMISOARA. Cu siguranta CSC Ghiroda si Giarmata Vii este cel mai puternic club comunal din Timis, despre acest lucru vorbind multitudinea de sectii si performantele deosebite obtinute de sportivi.

Acest weekend este unul aglomerat si important pentru sportivii legitimati aici, care participa in tara si peste hotare la competitii importante.

Sfarsitul de saptamana a inceput perfect si pentru echipa de fotbal a localitatii, liderul din Liga 3, Seria 8. Ghiroda a trecut la pas de gruparea din judetul Arad, Gloria Lunca Teuz Cermei. A fost 3-1 pentru ghirozeni, care s-au impus prin golurile marcate de Cosmin Mancas, Cristian Grancea si Catalin Badauta.

Mai mult decat aceasta victorie este si convocarea la nationala de juniori a tanarului Cristian Grancea, un fotbalist de mare perspectiva, care este legitimat de 3 ani la echipa timiseana.

La dans sportiv, Alex Miculescu si Andra Pacurar (sportivi legitimati la CSC Ghiroda si Giarmata Vii) merg la Campionatul Mondial de Adulti la Cagliari, Italia. Banatenii sunt creditati cu sanse reale de castig la medalii.

Alex Belei participa la ultima cursa din campionatul european Alpe Adria, la motociclism viteza, acolo unde este deja campion, pentru al treilea an consecutiv.

La Kempo/Kickbox, Marius Ciocoiu si Cristian Stoenescu participa in acest Weekend la Roma, Italia la Campionatul mondial XFC-ASI ca reprezentanti ai Romaniei si au sanse sa intre in lupta pentru medalii.

Karatistii Ana Maria Bucsa si Luigi Catanesse, participa ca si sportivi ai clubului timisean la Campionatul European de Karate, ce se desfasoara la Oradea. Ana Maria face parte din lotul national de seniori ai Romaniei, iar Luigi din cel de juniori, fiind si proaspat castigator al Campionatului National la categoria sa de varsta.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...