Noutati :

Sesiunile de plane-spotting se reiau pe Aeroportul International Timisoara

29 mai, 2013 - 03:29 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Una dintre actiunile de succes ale Aeroportului International Timisoara ”Traian Vuia”, plane-spotting-ul, va fi reluat, in aceasta vara. Cei care doresc sa fotografieze avioanele in timp ce decoleaza sau aterizeaza se pot inscrie de pe acum.

Prima sesiune de plane-spotting se va desfasura in data de 5 iunie, incepand cu ora 16.00. Cei interesati sa participe la aceasta activitate trebuie sa consulte pagina de internet a Aeroportului International Timisoara-„Traian Vuia”, www.aerotim.ro, sectiunea „evenimente”, subsectiunea plane-spotting, unde se poate gasi si cererea tip de participare dar si regulamentul actiunii.

Odata completata solicitarea, aceasta va fi trimisa impreuna cu o copie a cartii de identitate pe adresa [email protected] Numarul maxim de plane-spotteri este de 10 pe sesiune, iar acestia trebuie sa se inscrie online cu minim 48 de ore inaintea activitatii.

Fiecare aeroport care se respecta organizeaza periodic sesiuni de plane-spotting. M-as bucura ca si in Timisoara sa existe o comunitate de spotteri care sa promoveze imaginea aeroportului in mediul virtual. Suntem deschisi oricarei actiuni care ne aduce mai aproape de comunitatea in care ne desfasuram activitatea. Sunt convins ca aceste sesiuni de fotografiere a aeronavelor vor avea succes iar fotografiile facute de spotteri vor aduce un plus de imagine pentru aeroportul din Timisoara”, a declarat directorul Aeroportului International Timisoara, Dan Idolu.

Cei care vor participa la sesiunea de plane-spotting vor avea parte de un instructaj facut de angajatii aeroportului si vor putea fotografia aeronavele din locatiile special stabilite pentru aceasta activitate.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...