Noutati :

Seminar privind legislatia in domeniul protectiei mediului, organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis

13 mai, 2018 - 12:11 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in parteneriat cu Agentia pentru Protectia Mediului Timis, organizeaza in data de 22 mai 2018, cu incepere de la ora 1000, in Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piata Victoriei nr.3, seminarul-dezbatere cu tema:

Obligatiile agentilor economici in conformitate cu legislatia in vigoare:

– Aspectele dezbatute vizeaza:
– Avize, acorduri, autorizatii;
– Gestionarea deseurilor;
– Monitorizare;
– Raportari.

Seminarul este sustinut de reprezentanti ai Agentiei pentru Protectia Mediului Timis:
– Mihai CEPEHA, Director Executiv
– Monica MICULESCU, sef Serviciu Avize Acorduri Autorizatii
– Ildiko VITAN, sef Serviciu Calitatea Factorilor de Mediu
– Doina MARIN– sef Serviciu Monitorizare si Laboratoare

Seminarul se va desfasura intr-o maniera interactiva, sub forma unei sesiuni de intrebari si raspunsuri, fiind recomandata si incurajata interventia participantilor si discutiile libere.

Pentru ca prezentarea sa fie personalizata pe spetele specifice firmei, participantii sunt invitati sa transmita, pâna in 20 mai 2018, o lista a cazurilor cu care se confrunta in practica si care ar dori sa fie abordate pe parcursul prezentarii.

Participarea membrilor CCIAT este gratuita pe baza invitatiei.
Taxa de participare pentru firmele care nu sunt membre la CCIAT este de 50 lei+TVA.
Termen de inscriere: 21 mai 2018.

De la inceputul anului si pana in prezent, CCIA Timis a organizat 10 seminarii de instruire si informare a firmelor cu privire la noutati legislative europene si nationale, in domenii de mare interes pentru mediul de afaceri: legislatia muncii, sistemul asigurarilor pentru somaj, reglementari fiscale, legislatia securitatii la incendiu, regulamentul privind protectia datelor, fonduri de garantare a investitiilor, programul national de dezvoltare rurala, siguranta afacerilor – actiuni la care au participat peste 1000 de agenti economici.
***
Informatii suplimentare, inregistrarea participarii si transmiterea listei de probleme la adresa de e-mail: [email protected], tel. 0372.185.240 sau 0256.490.771, Ana Maria Kormany – manager de proiect CCIAT.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...